Tentang Kami

ZHANGZHOU GENGWEI TRADING CO., LTDmangrupa perusahaan éksklusif milik swasta, kami ngahususkeun dina bisnis impor & ékspor, ayeuna bisnis utama exporting pangan canned, pangan garing sarta seger, pangan pickled, bungbuahan beku sarta sayuran, produk akuatik beku sarta candies jsb

Perusahaan kami aya di dataran Zhangzhou anu subur, di tengah kota Zhangzhou, padeukeut sareng Xiamen.Lalu lintas merenah, jalan tol, Xiamen-Zhangzhou kota Avenue, karéta-speed tinggi ngaliwatan sakabeh kota zhangzhou.The lima-bintang Crowne Plaza Hotel na Business Center sarta Zhangzhou Administratif Services Center sabalikna kantor, nu ngan 40 menit ti Bandara Internasional Xiamen.

Kami gaduh suplai anu ajeg, sareng nyetél pangkalan manufaktur anu dipiboga sareng mitra gawé babarengan kami, anu kalebet hiji anu parantos lulus JAS disatujuan ku pamaréntah Jepang.sarta lulus sertifikasi pamaréntah Cina tina basa produksi ékspor Peach.

produk urang ngajual ka Jepang, Eropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara jsb.

Pausahaan geus salawasna geus ka "kualitas kahiji, basis integritas, jasa-berorientasi" filosofi bisnis mun merlukeun pagawé pikeun taat kana prinsip "kualitas munggaran" pikeun terus ngaronjatkeun sistem layanan.ngaronjatkeun kualitas layanan.Kami yakin yén sadaya kolega kuring dina usaha éksplorasi terus perusahaan sareng ngadukung anjeun para nasabah, perusahaan bakal nyayogikeun seuseueurna padagang pikeun nyayogikeun produk kualitas pangsaéna, langkung saé sareng jasa lengkep anu pangsaéna.

Tim Kami

Manajer kami sareng sadaya staf gaduh pangalaman anu beunghar dina bisnis pangan sareng bisnis internasional langkung ti sapuluh taun, kami wawuh sareng HACCP, IFS, BRC, mastikeun ngawaskeun dina prosés produksi, sareng gaduh sistem kontrol kualitas produk.

Produk Kami

1. Manisan beku: lumpia sayur beku, bola siki beku, sudut kari beku jeung saterusna;

2. Buah kaleng: leci dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop, pir dina sirop, peach konéng dina sirop jeung saterusna;

3. Sayuran kaléng: pucuk awi, suung, suung marinated, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, suung jarami, artichoke jeung saterusna;

4. Sayur beku jeung bungbuahan: beku pucuk awi, suung, kacang héjo, brokoli héjo jeung saterusna;

5.Aquatic Produk: buntut udang beku, daging yuyu beku, lauk jeung kadaharan ti laut lianna;

6.Dried jeung produk seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali jeung saterusna;