Tentang Kami

ZHANGZHOU GENGWEI TRADING CO., LTD mangrupikeun perusahaan milik swasta, kami khusus kana bisnis impor & ékspor, ayeuna bisnis utama nyaéta ngekspor kadaharan kaleng, tuang garing sareng seger, pangan acar, buah sareng sayuran beku, produk akuatik beku sareng permén jsb.

Perusahaan urang perenahna di dataran Zhangzhou anu subur, di tengah kota Zhangzhou, caket sareng Xiamen. Lalu lintas anu merenah, jalan tol, jalan kota Xiamen-Zhangzhou Avenue, jalan karéta gancang-gancang ngalangkungan kota zhangzhou. Hotel bintang lima Crowne Plaza Hotel sareng Pusat Bisnis sareng Pusat Layanan Administratif Zhangzhou di sabalikna kantor, anu ngan ukur 40 menit ti Bandara Internasional Xiamen.

Kami ngagaduhan pasokan anu tetep, sareng nyetél basis pabrik milik urang babarengan sareng mitra kerja sama kami, anu kalebet salah sahiji parantos parantos lulus JAS disahkeun ku pamaréntah Jepang. sareng lulus sertifikasi pamaréntah Cina ngeunaan basis produksi ékspor Peach.

Produk urang jual ka Jepang, Eropa, USA, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara jsb.

Perusahaan parantos kantos "kualitas heula, dumasar integritas, berorientasi jasa" filsafat bisnis pikeun meryogikeun padamel pikeun taat kana "kualitas heula" prinsip pikeun teras-terasan ningkatkeun sistem jasa. ningkatkeun kualitas jasa. Kami yakin yén sadaya réréncangan kuring dina usaha éksplorasi perusahaan sareng dukungan anjeun konsumén, perusahaan bakal nyayogikeun mayoritas padagang pikeun nyayogikeun produk kualitas pangsaéna, Palayanan anu saé sareng lengkep lengkep

Tim kami

Manajer kami sareng sadaya staff ngagaduhan pangalaman anu beunghar dina bisnis bisnis sareng bisnis internasional langkung ti sapuluh taun, kami kenal sareng HACCP, IFS, BRC, sacara ketat ngawaskeun dina prosés produksi, sareng mastikeun sistem sistem kontrol kualitas.

Produk Kami

1. Dessert beku: spring spring sayur beku, bola siki beku, sudut kari beku sareng sajabina;

2. Buah kaléng: limé dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop, pir dina sirop, persik konéng dina sirop sareng sajabina;

3. Sayuran kaléng: pucuk awi, supa, supa anu diasinkeun, kacang polong héjo, kacang héjo, jagong amis, supa jarami, artichoke sareng sajabina;

4. Sayuran beku sareng buah-buahan: pucuk awi beku, supa, kacang héjo, brokoli héjo sareng sajabana;

5.Atik Produk: buntut hurang beku, daging yuyu beku, lauk sareng kadaharan ti laut anu sanés;

6. Produk garing sareng seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali sareng sajabina;