Jagung orok kaléng

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

           

    Jinis produk: Dahareun kaléng

    Gaya: babycorn

    Jenis ngolah: Cai

    Net.Beurat: 425G / 2840G

    Wangun: sakabeh / potong

    Warna: konéng lampu

    Rasa: Manis Enak

    Ngolah: Sterilisasi Suhu Tinggi

    Sertifikasi: IFS, ISO, BRC, HALAL

    Cocog pikeun umur: Dewasa, Barudak, Sepuh

    Bungkusan: Kaleng (Kaleng)

    Kahirupan rak: 36 Bulan

    Panyimpenan: di tempat garing anu tiis.

    Tempat Asal: Cina

    Merk: ODM & OEM

     

    Bahan utama: jagong orok, cai

    Waktos prosés: Kira-kira 21 poé.

     

     

    Katerangan:

    Gaya Anyar Hot ngajual Pamotongan Of Kaléngjagong orok

    Rincian produksi:

     

    Katerangan Bungkusan DW TUDUNG

    Jagung orok kaléng

    2840g * 6 / ctn

    1800g ATAWA 1500G

    Gampang buka atanapi tutup normal

    Jagung orok kaléng

    850g * 24 / ctn

    410g ATAWA 460g

    Gampang buka atanapi tutup normal

    Jagung orok kaléng

    425g * 24 / ctn

    250G ATAWA 200G

    Gampang buka atanapi tutup normal

    Jagung orok kaléng

    340g * 24 / ctn

    250G ATAWA 285G

    Gampang buka atanapi tutup normal

     

    Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb. Pikeun orok jagong canned boga rasa husus orok .Ieu produk kaséhatan.
    produk urang kaasup:
    1, Sayuran kaléng: campuran sayur, pucuk awi, supa, supa marinated, chestnut cai, supa shiitake, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, supa jarami jeung saterusna;
    2, bungbuahan kaléng: peach konéng dina sirop, pir dina sirop, lychee dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop jeung saterusna;
    3, Sayuran beku jeung bungbuahan: pucuk awi beku, kacang héjo, bawang, wortel, kacang héjo, brokoli héjo jeung saterusna;
    4, Manisan beku: lumpia sayur beku, bal wijen beku, samosa beku jeung saterusna;
    5, produk akuatik: buntut udang beku, daging yuyu beku, lauk, cumi jeung kadaharan ti laut lianna;
    6. Produk garing sareng seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali sareng saterasna;

     

     16158820701123456
    1615882130116158820911

     

     

    Aliran Produksi:

     1615883626(1)

     

     

    Produk utama dahareun kaléng kami:

     21

         13

         

      

    Sertifikasi

     1615883658(1)

     

     

     

    Taros Kami :

    ALAMAT: Kamar 2102, wangunan 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu East Road, Longwen District, Kota Zhangzhou, Propinsi Fujian, Cina

    Telepon: +86-596-6527778;+86-13606970233;+86-13599686778

    1. MAIL:cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.netWechat: cathy6527778



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali