Pucuk kaléng dirérét

Katerangan pondok:


  • Jenis produk:C Dahareun Diandapan
  • Gaya:Pucuk awi
  • Jenis ngolah:Cai
  • Beurat bersih:227g, 567g, 850g, 2950g
  • beurat lemes:141g, 340g, 460g, 1800g
  • Wangun:nyiksikan
  • warna:Koneng
  • Sertifikasi:IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh
  • bungkusan:Kaleng (Kaleng)
  • Kahirupan rak:36 Bulan
  • Panyimpenan:di tempat garing anu tiis
  • Tempat Asal:Fujian Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ukuran bungkusan:

    Ngaran barang NW DW Spésifikasi. JUMLAH/20'GP (CTNS)
    Pucuk Awi Kaleng 227G 141G 24TINS/CTN 1930
    567G 340G 24TINS/CTN 1850
    850G 460G 12 TINS ​​/ CTNS 1800
    2950G 1800G 6 TINS/CTN 1008

    Bahan utama: pucuk awi, cai, asam sitrat

    Waktos kalungguhan: Sakitar 21 dinten.

    Katerangan:

    Gaya Anyar Hot ngajual Pamotongan Of Pucuk Awi Kalengsliced ​​/ strips / sakabeh

    Ngaran Produk pucuk awi kaléng dina cai
    bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat
    Wangun dadu, nyiksikan, strip, satengah motong, tips.whles
    Aditif dahareun Henteu aya aditif sareng pelestarian
    Usum Produksi Juli-Oktober
    Bungkusan kaleng buleud kalayan tutup normal atanapi tutup gampang dibuka, atanapi dina toples kaca, 24x227g, 24x567g, 12x850g, 6x2950g, 1x18L
    Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
    Hirup Rak 3 taun ti tanggal produksi dina kaayaan gudang luyu, hiji poé dina kulkas sanggeus muka
    Kaayaan Panyimpenan Suhu ambient, nyingkahan tina sinar panonpoé langsung, nyimpen dina tempat garing sarta ventilated

    produk urang ngajual ka Jepang, Eropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara jsb.

    produk urang kaasup:

    1. Sayuran kaléng: sayur campur, pucuk awi, suung, suung marinated, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, supa jarami jeung saterusna;

    2. Bungbuahan kaléng: peach konéng dina sirop, pir dina sirop, lychee dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop jeung saterusna;

    3. Sayuran jeung bungbuahan beku: pucuk awi beku, kacang héjo, bawang, wortel, kacang héjo, brokoli héjo jeung saterusna;

    4. Manisan beku: lumpia sayur beku, bal wijen beku, samosa beku jeung saterusna;

    5. Produk Akuatik: buntut udang beku, daging yuyu beku, lauk, cumi-cumi jeung kadaharan ti laut lianna;

    6. Produk garing sareng seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali sareng saterasna;

    Produk Utama Makanan Kaleng Kami

    vdv (1)
    vdv (2)
    dfb
    vdv (4)

    Sertifikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT:Kamar 2102, wangunan 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu Jalan Wétan, Kacamatan Longwen, Kota Zhangzhou, Propinsi Fujian, Cina

    TELEPON:+86-596-6527778;+86-13606970233;+86-13599686778

    E-MAIL:cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat:cathy6527778


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali