Tembakan awi kaléng diiris

Pedaran pondok:


  • Jenis produk: C Kadaharan Anned
  • Gaya: Némbak awi
  • Tipe ngolah: Cai
  • Beurat bersih: 227g, 567g, 850g, 2950g
  • Beurat handap: 141g, 340g, 460g, 1800g
  • Wangun: Nyiksikan
  • Warna: Koneng
  • Sertifikasi: IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
  • Cocog pikeun umur: Sawawa, Barudak, Orok, sepuh
  • Bungkusan: Tiasa (Tinned)
  • Hirup rak: 36 Bulan
  • Ingetan: dina tempat garing tiis
  • Tempat Asalna: Fujian Cina
  • Mérek: ODM & OEM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran paking:

    Ngaran Barang NW DW Spesifikasina QTY./20'GP (CTNS)
    Sayuran campuran kaléng 227G 141G 24TINS / CTN 1930
    567G 340G 24TINS / CTN 1850
    850G 460G 12TINS / CTNS 1800
    2950G 1800G 6TINS / CTN 1008

    Bahan utama: Awi némbak, cai, asam sitrat

    Anjog waktos: Sakitar 21 dinten.

    Pedaran:

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Tina  Tembakan Awi Kaléng diiris / diusap / sapinuhna

    Ngaran Produk pucuk awi kaléng dina cai
    Bahan-bahanna Pucuk awi seger, cai, asam sitrat
    Wangunna dadu, keureutan, strip, satengah motong, tips
    Aditif Kadaharan Teu aya bahan aditif sareng pelestarian
    Usum Produksi Juli-Oktober
    Pakét  kaleng buleud nganggo tutup normal atanapi tutup anu gampang, atanapi dina jar gelas,

    24x227g, 24x567g, 12x850g, 6x2950g, 1x18L

    Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
    Hirup rak 3 taun ti saprak tanggal produksi dina kaayaan panyimpenan anu pas, hiji dinten dina kulkas saatos dibuka
    Kaayaan Panyimpenan  Suhu sekitar, hindarkeun tina sinar panonpoé langsung,

    simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi

    Produk urang jual ka Jepang, Eropa, USA, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara jsb.

    Produk kami kalebet:

    1. Sayuran kaléng: sayur campuran, pucuk awi, supa, supa anu diasin, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, supa jarami sareng sajabina;

    2. Buah kaléng: persik konéng dina sirop, pir dina sirop, lénah dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop sareng sajabina;

    3. Sayuran beku sareng buah: pucuk awi beku, kacang polong hejo, bawang, wortel, kacang héjo, brokoli héjo sareng sajabina;

    4. Dessert beku: gulungan spring sayuran beku, bal wijen beku, samosa beku sareng sajabina;

    5. Produk Akuatik: buntut hurang beku, daging yuyu beku, lauk, cumi sareng kadaharan ti laut anu sanés;

    6. Produk garing sareng seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali sareng sajabina;

    Produk Utama Pangan Kaléng Kami

    vdv (1)
    vdv (2)
    dfb
    vdv (4)

    Sértipikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT: Kamar 2102, gedong 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu East Road, Longwen District, Zhangzhou City, Fujian Propinsi, Cina

    TEL: + 86-596-6527778; + 86-13606970233; + 86-13599686778

    E-MAIL: cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat: cathy6527778


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali