Pucuk Awi Kaleng

Katerangan pondok:

Pucuk awi kaleng Braised nyaéta produk anyar kami.Pucuk awi braised mangrupakeun masakan husus di Cina. Ieu dijieunna tina pucuk awi seger. minyak rapeseed, cai, gula, kecap, uyah.Anu beunghar gizi, mangrupikeun piring anu cocog pikeun sagala umur.Ayeuna dilakukeun dina kaléng anu gampang didahar.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jenis produk:Dahareun kaléng
  • Gaya:Pucuk awi
  • Jenis ngolah:Cai
  • Beurat bersih:397g
  • beurat lemes:289G
  • Wangun:nyiksikan
  • warna:coklat
  • Sertifikasi:IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh
  • bungkusan:Kaleng (Kaleng)
  • Kahirupan rak:36 Bulan
  • Panyimpenan:di tempat garing anu tiis
  • Tempat Asal:Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ukuran bungkusan:

    Ngaran barang NW DW Spésifikasi. JUMLAH/20'GP (CTNS)
    Pucuk awi direbus kaleng 397G 289G 24TINS/CTN 1850

    Bahan utama: pucuk awi seger, minyak rapeseed, cai, gula, kecap, uyah

    Waktos kalungguhan: Sakitar 21 dinten.

    Katerangan:

    Gaya Anyar Hot ngajual Pamotongan Of Pucuk Awi Kaleng

    BRAISED BAMBOO SHOOTS 3

    Ngaran Produk pucuk awi direbus kaleng
    bahan Pucuk awi seger, minyak rapeseed, cai, gula, kecap, uyah
    Wangun keureutan
    Aditif dahareun Henteu aya aditif sareng pelestarian
    Usum Produksi Juli-Oktober
    Bungkusan kaleng buleud kalayan tutup normal atanapi tutup gampang dibuka24x397g
    Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER
    Hirup Rak 3 taun ti tanggal produksi dina kaayaan gudang luyu, hiji poé dina kulkas sanggeus muka
    Kaayaan Panyimpenan Suhu ambient, nyingkahan tina sinar panonpoé langsung, nyimpen dina tempat garing sarta ventilated

    produk urang ngajual ka Jepang, Eropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara jsb.

    produk urang kaasup:

    1. Sayuran kaléng: sayur campur, pucuk awi, suung, suung marinated, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, supa jarami jeung saterusna;

    2. Bungbuahan kaléng: peach konéng dina sirop, pir dina sirop, lychee dina sirop, longan dina sirop, nanas dina sirop jeung saterusna;

    3. Sayuran jeung bungbuahan beku: pucuk awi beku, kacang héjo, bawang, wortel, kacang héjo, brokoli héjo jeung saterusna;

    4. Manisan beku: lumpia sayur beku, bal wijen beku, samosa beku jeung saterusna;

    5. Produk Akuatik: buntut udang beku, daging yuyu beku, lauk, cumi-cumi jeung kadaharan ti laut lianna;

    6. Produk garing sareng seger: supa shiitake, jamur hideung, jeruk mandarin, jeruk bali sareng saterasna;

    Produk Utama Makanan Kaleng Kami

    vdv (1)
    vdv (2)
    dfb
    vdv (4)

    Sertifikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT:Kamar 2102, wangunan 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu Jalan Wétan, Kacamatan Longwen, Kota Zhangzhou, Propinsi Fujian, Cina

    TELEPON:+86-596-6527778;+86-13606970233;+86-13599686778

    E-MAIL:cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat:cathy6527778






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali