Lauk Kaléng

  • Canned mackerel in oil/in brine/in tomato sauce

    Mackerel kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng Kaléng dina minyak Dina brine / dina saos tomat 1. Kodeu HS: 1604150000 2. Rasa: mackerel dina cai asin, minyak sayuran, atanapi saos tomat lada, sareng sajabana 3. Bahan-bahan: Awak mackerel seger, minyak nabati, uyah, cai, sareng sajabana 4. Kaléng: Stérilisasi Suhu Tinggi, téknologi canggih, QC ketat, kaahlian téknis 5. Fitur: raos anu saé, henteu najis 6. Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) ...
  • Canned mackerel in tomato sauce/in oil/in brine

    Mackerel kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng Mackerel dina brine / dina saos tomat / dina minyak 1. Kode HS: 1604150000 2. Flavour: mackerel dina brine, minyak nabati, atanapi saos tomat lada, sareng sajabana 3. Bahan-bahan: Awak mackerel seger, minyak nabati , uyah, cai, sareng sajabana Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng Mack ...
  • Canned sardine in oil/in brine/in tomato sauce

    Sardin kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Sardin Kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat Ukuran bungkus: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) sardin kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine 125G 85G 50TINS / CTN 3200 155G 85G / 90G 50TINS / CTN 2000 425G 230G / 240G / 255G / 280G 24TINS / CTN 1850 Catetan: urang tiasa bungkusan desain sareng nambihan logo numutkeun kabutuhan pelanggan. Poto Produksi Produk kami jual ka Afrika Kidul, Asia, Eropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara et ...
  • Canned sardine in tomato sauce/in oil/in brine

    Sardin kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Sardin Kaléng dina brine / dina saos tomat / dina minyak Ukuran bungkus: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) sardin kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine 125G 85G 50TINS / CTN 3200 155G 85G / 90G 50TINS / CTN 2000 425G 230G / 240G / 255G / 280G 24TINS / CTN 1850 Catetan: urang tiasa bungkusan desain sareng nambihan logo numutkeun kabutuhan pelanggan. Poto Produksi Produk kami anu dijual ka Afrika Kidul, Asia, Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara jsb ....