Lauk kaléng

  • Canned mackerel in oil/in brine/in tomato sauce

    mackerel kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Hot selling Pamotongan Of Canned mackerel dina minyak Dina brine / dina saos tomat 1. Kode HS: 1604150000 2. Rasa: mackerel dina brine, minyak sayur, atawa saos tomat lada, jsb 3. Bahan: awak mackerel seger, minyak sayur, uyah, cai, jsb 4. Kaléng: Sterilization Suhu High, téhnologi canggih, QC ketat, kaahlian Téknis 5. Fitur: rasa alus, euweuh najis 6. Panyimpenan: Simpen di tempat tiis & garing, ulah sinar panonpoé langsung.Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) ...
  • Canned mackerel in tomato sauce/in oil/in brine

    mackerel kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine

    Gaya Anyar Hot selling Pamotongan Of Canned mackerel dina brine / dina saos tomat / dina minyak 1.Kode HS: 1604150000 2.Rasa: mackerel dina brine,minyak sayur, atawa saos tomat lada,jsb 3.Bahan:Mackerel seger awak, minyak sayur ,uyah, cai, jsb 4.Kaleng: High Suhu Sterilization, Téknologi Advanced, QC ketat, kaahlian Téknis 5. Fitur: rasa alus, euweuh najis 6.Storage: Simpen dina tiis & tempat garing, ulah sinar panonpoé langsung.Ngaran Item NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Kaleng Mack...
  • Canned sardine in oil/in brine/in tomato sauce

    sarden kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Hot jual Pamotongan Sarden Canned dina minyak / dina brine / dina saos tomat Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spesifikasina.QTY./20'GP (CTNS) Sardines kaleng dina saos tomat / dina minyak / dina brine 125G 85G 50TINS / CTN 3200 155G 85G / 90G 50TINS / CTN 2000 425G 230G / 240G / 240G / 255G / 28 TINS desain bungkusan jeung tambahkeun logo nurutkeun sarat customer.Poto Produksi Produk kami ngajual ka Afrika Kidul, Asia, Eropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara et...
  • Canned sardine in tomato sauce/in oil/in brine

    Sarden kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine

    Gaya Anyar Panas jual Pepelakan Sarden Canned dina brine / dina saos tomat / dina minyak Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spesifikasina.QTY./20'GP (CTNS) Sardines kaleng dina saos tomat / dina minyak / dina brine 125G 85G 50TINS / CTN 3200 155G 85G / 90G 50TINS / CTN 2000 425G 230G / 240G / 240G / 255G / 28 TINS desain bungkusan jeung tambahkeun logo nurutkeun sarat customer.Poto Produksi Produk kami ngajual ka Afrika Kidul, Asia, Eropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara jsb....