Dahareun kaléng

  • Canned cocktail fruits/Mixed frutis in syrup

    buah cocktail canned / Campur frutis dina sirop

    Gaya Anyar Penjualan Panas Buah Koktail Kaleng dina Sirop Rincian Produksi: Katerangan Bungkusan NW/DW Karton/20'FCL Buah Koktail Kaleng 227gx48tins/ctn 227g/140g 1500 425gx24tins/ctn 425g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.
  • Canned  bamboo shoot 18L

    Pucuk awi kaleng 18L

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan 18L Canned Bambu Pucuk sliced ​​/ strips / sakabeh / dadu Ngaran Produk pucuk awi kaleng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, nyiksikan, strips, sakabeh Aditif Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Usum Produksi Juli-Oktober Paket 1x18L Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER Umur Rak...
  • Canned baby corn

    Jagung orok kaléng

    Jinis produk: Dahareun CANNED Gaya: Babycorn Processing Tipe: Cai Net.Beurat: 425G / 2840G Wangun: sakabeh/potongan Warna: konéng lampu Rasa: Manis Lezat Processing: Suhu High Sértifikasi Sterilization: IFS, ISO, BRC, HALAL Cocog jeung umur: Dewasa, Barudak ,Kolot-kolot Bungkusan :Kaleng (Kaleng) Kahirupan Rak: 36 Bulan Panyimpenan: di tempat garing tiis.Tempat Asal: Cina Brand: ODM & OEM Bahan utama: orok jagong, cai Lead waktos: Ngeunaan 21days.Katerangan: Gaya Anyar...
  • Canned mushroom sliced/P&S/whloe

    suung kaléng sliced ​​/ P&S / whloe

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.Qty./20'gp (CTNS) supa partiked ngalir / P & S / sadayana 184G 110g 20tins / CTN 980G 490g 480G 480G 460g 480G 460G 480G 460G 460G 460G 480G 460G 480G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 480 CTN 1750 2840G 1800G 6TINS/CTN 1008 Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan jamur kaléng diiris/p&s/sakabeh Ngaran Produk Jamur kaleng diiris/p&s/sakabeh Bahan Jamur seger, cai, uyah Bentuk keureutan,p&s...
  • Canned Braised Bamboo Shoots

    Pucuk Awi Kaleng

    Pucuk awi kaleng Braised nyaéta produk anyar kami.Pucuk awi braised mangrupakeun masakan husus di Cina. Ieu dijieunna tina pucuk awi seger. minyak rapeseed, cai, gula, kecap, uyah.Anu beunghar gizi, mangrupikeun piring anu cocog pikeun sagala umur.Ayeuna dilakukeun dina kaléng anu gampang didahar.
  • Canned bamboo shoot sliced

    Pucuk kaléng dirérét

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Pucuk Awi Kaléng 227G 141G 24TINS/CTN 1930 567G 340G 24TINS/CTN 1850 850G 460G 12TINS/CTNS 1800 2900G némbak asam 2900G/CTN 1850 850G 460G 12TINS/CTNS 1800 2900G Asam TIN: 1800 2950G TINS/CTN: Bahan utama 61800G/CTN, némbak asam Leutik: 1800 2950G TN: 1800G/CTN 21 poé.Katerangan: Gaya Anyar Hot selling Pepelakan Awi kaleng irisan/strip/sakabeh Ngaran Produk Pucuk kaleng dina cai Bahan Pucuk awi seger,cai, asam sitrat Bentuk dadu,iris,strip,setengah potong,tip....
  • Canned bamboo shoot strips

    Rét kaléng awi

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Sayuran campuran kaléng 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950TG 18000G némbak asam: TINS ​​/ CTN 1800G, bahan Leutik 18000G: asam Leutik 18000G, Leutik 21 poé.Katerangan: Gaya Anyar Hot selling Pepelakan tina kaleng némbak némbak strips / keureut / sakabeh Ngaran Produk awi kaleng dina cai Bahan Rebung seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, keureutan, strips, satengah motong, t...
  • Canned pineapple sliced

    Nanas kaléng diiris

    Gaya Anyar Panas Jual Pamotongan Nanas Kaleng diiris dina sirop Rincian Produksi: Katerangan Pembungkusan NW/DW Karton/20'FCL Kaleng nanas 227gx48tins/ctn 227g/140g 1500 425gx24tins/ctn 425g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g 150g/25ctn 850g/430 1800 3005gx6tins/ctn 3005g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.Pikeun nanas canned dina sirop geus sliced ​​...
  • Canned  carrot sliced

    Wortel kaléng diiris

    Merek: ODM & OEM Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Canned chestnut cai sliced ​​/ sakabeh 425G 230G 24TINS / CTN 1750 2840G 1800G 6TINS / CTN 1080 Bahan utama: wortel, cai Lead waktos: Ngeunaan 21days.Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pepelakan Wortel kaleng diiris Nami Produk Wortel kaleng diiris Bahan Wortel, Bentuk cai Nyiksikan/diced/strip Aditif Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Nilai PH 5.0-5.4 Warna Némbongkeun beureum atanapi saffro...
  • Canned sweet potato

    Ubi kaléng

    Gaya Anyar Panas Jual Tanaman Ubi Kaleng Nama Produk Ubi kaleng Bahan Ubi Jalar, gula, Cai Bentuk Chunk Food Aditif Henteu aya aditif sareng pelestarian BIRX 12-14% Warna Némbongkeun beureum atanapi saffron, sup langkung jelas bijil IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER Ngolah Sterilisasi Suhu Tinggi Bau Kalayan bau kentang amis, t, teu aya bau anu aneh Kahirupan Rak 2 taun ti tanggal produksi dina kaayaan panyimpen anu pas, hiji dinten di refr...
  • Canned yellow peach in syrup

    Peach konéng kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Panas jual Pamotongan tina kaléng konéng konéng satengah / keureut / dadu dina sirop Rincian produksi: Katerangan Packing NW / DW Karton / 20'FCL kaléng konéng konéng satengah / keureutan / dadu 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx1820g / ctn 1800 2500gx6tins/ctn 2500g/1150 1150 3000gx6tins/ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jeung sajabana.
  • Canned Pineapple in syrup

    Nanas kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Panas Jual Pamotongan Nanas Kaleng sliced ​​/ chunk / tidbits / potongan dina sirop Rincian produksi: Katerangan Packing NW / DW Karton / 20'FCL nanas kaleng 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn / 25g5g / ctn 425g / 50g / ctn /3400 1350 850gx12tins/ctn 850g/430 1800 3005gx6tins/ctn 3005g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika frutis frutis kaléng dina cocktail kaléng.