Kadaharan Kaléng

  • Canned  bamboo shoot 18L

    Bambu kaléng némbak 18L

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Canned bamboo shoot sliced

    Tembakan awi kaléng diiris

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Bambu Kaléng diiris / strips / sakabeh Ngaran Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ti ...
  • Canned bamboo shoot strips

    Jalur némbak awi kaléng

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Potongan Bambu Kaléng / diiris / sadayana Nama Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ...
  • Canned yellow peach in syrup

    Persik konéng kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng buah peach konéng / keureut / dices dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL Kaléng buah peach konéng / irisan / dices 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx12tins / ctn 820g / 480g 1800 2500gx6tins / ctn 2500g / 1150 1150 3000gx6tins / ctn 3000g / 1800g 1008 Produk kami ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, p ...
  • Canned Pineapple in syrup

    Nanas Kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Nanas Kaléng diiris / potongan / tidbits / potongan dina sirop Detil produksi: Pedaran Packing NW / DW Cartons / 20'FCL Canned nanas 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1750 565gx24tins / ctn 565g / 3400 1350 850gx12tins / ctn 850g / 430 1800 3005gx6tins / ctn 3005g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop ...
  • Canned Pineapple tidbits in syrup

    Pangalengan nanas kaleng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Nanas Kaléng diiris / potongan / tidbits / potongan dina sirop Detil produksi: Pedaran Packing NW / DW Cartons / 20'FCL Canned nanas 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1750 565gx24tins / ctn 565g / 3400 1350 850gx12tins / ctn 850g / 430 1800 3005gx6tins / ctn 3005g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop ...
  • Canned pear in syrup

    Pir kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan buah tin Kaléng / irisan / dices dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL Canned pear halves / slices / dices 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx12tins / ctn 820g / 480g 1800 2500gx6tins / CTN 2500g / 1150 1150 3000gx6tins / ctn 3000g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, USA, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, g. ..
  • Canned longan in syrup

    Kaléng longan dina sirop

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Longan kaléng dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL CANNED LONGAN 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 425gx24tins / ctn 425g / 200g 1800 Produk kami anu dijual ka Éropa, USA, Canada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, anggur. Ieu mangrupikeun produk kaséhatan. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, pucuk awi, supa, m ...
  • Canned lychee in syrup

    Lychee kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Hot Crop Of Canned Lychee dina sirop Detail produksi: Deskripsi Packing NW / DW Cartons / 20'FCL CANNED LYCHEE 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 2840gx6tins / ctn 2840g / 1500g 1008 Produk kami anu dijual ka Eropa, USA, Canada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, anggur. Ieu mangrupikeun produk kaséhatan. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, pucuk awi, supa, ...
  • Canned mackerel in oil/in brine/in tomato sauce

    Mackerel kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng Kaléng dina minyak Dina brine / dina saos tomat 1. Kodeu HS: 1604150000 2. Rasa: mackerel dina cai asin, minyak sayuran, atanapi saos tomat lada, sareng sajabana 3. Bahan-bahan: Awak mackerel seger, minyak nabati, uyah, cai, sareng sajabana 4. Kaléng: Stérilisasi Suhu Tinggi, téknologi canggih, QC ketat, kaahlian téknis 5. Fitur: raos anu saé, henteu najis 6. Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) ...
  • Canned mackerel in tomato sauce/in oil/in brine

    Mackerel kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng Mackerel dina brine / dina saos tomat / dina minyak 1. Kode HS: 1604150000 2. Flavour: mackerel dina brine, minyak nabati, atanapi saos tomat lada, sareng sajabana 3. Bahan-bahan: Awak mackerel seger, minyak nabati , uyah, cai, sareng sajabana Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng Mack ...
  • Canned sardine in oil/in brine/in tomato sauce

    Sardin kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Sardin Kaléng dina minyak / dina brine / dina saos tomat Ukuran bungkus: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) sardin kaléng dina saos tomat / dina minyak / dina brine 125G 85G 50TINS / CTN 3200 155G 85G / 90G 50TINS / CTN 2000 425G 230G / 240G / 255G / 280G 24TINS / CTN 1850 Catetan: urang tiasa bungkusan desain sareng nambihan logo numutkeun kabutuhan pelanggan. Poto Produksi Produk kami jual ka Afrika Kidul, Asia, Eropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara et ...
123 Teras> >> Halaman 1/3