Buah kaléng

  • Canned cocktail fruits/Mixed frutis in syrup

    buah cocktail canned / Campur frutis dina sirop

    Gaya Anyar Penjualan Panas Buah Koktail Kaleng dina Sirop Rincian Produksi: Katerangan Bungkusan NW/DW Karton/20'FCL Buah Koktail Kaleng 227gx48tins/ctn 227g/140g 1500 425gx24tins/ctn 425g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.
  • Canned pineapple sliced

    Nanas kaléng diiris

    Gaya Anyar Panas Jual Pamotongan Nanas Kaleng diiris dina sirop Rincian Produksi: Katerangan Pembungkusan NW/DW Karton/20'FCL Kaleng nanas 227gx48tins/ctn 227g/140g 1500 425gx24tins/ctn 425g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g 150g/25ctn 850g/430 1800 3005gx6tins/ctn 3005g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.Pikeun nanas canned dina sirop geus sliced ​​...
  • Canned yellow peach in syrup

    Peach konéng kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Panas jual Pamotongan tina kaléng konéng konéng satengah / keureut / dadu dina sirop Rincian produksi: Katerangan Packing NW / DW Karton / 20'FCL kaléng konéng konéng satengah / keureutan / dadu 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx1820g / ctn 1800 2500gx6tins/ctn 2500g/1150 1150 3000gx6tins/ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jeung sajabana.
  • Canned Pineapple in syrup

    Nanas kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Panas Jual Pamotongan Nanas Kaleng sliced ​​/ chunk / tidbits / potongan dina sirop Rincian produksi: Katerangan Packing NW / DW Karton / 20'FCL nanas kaleng 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn / 25g5g / ctn 425g / 50g / ctn /3400 1350 850gx12tins/ctn 850g/430 1800 3005gx6tins/ctn 3005g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika frutis frutis kaléng dina cocktail kaléng.
  • Canned Pineapple tidbits in syrup

    Kaléng Nanas tidbits dina sirop

    Gaya Anyar Panas Jual Pamotongan Nanas Kaleng sliced ​​/ chunk / tidbits / potongan dina sirop Rincian produksi: Katerangan Packing NW / DW Karton / 20'FCL nanas kaleng 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn / 25g5g / ctn 425g / 50g / ctn /3400 1350 850gx12tins/ctn 850g/430 1800 3005gx6tins/ctn 3005g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika frutis frutis kaléng dina cocktail kaléng.
  • Canned longan in syrup

    longan kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Penjualan Panas Lengkeng Kaleng dina Sirop Rincian Produksi: Katerangan Bungkusan NW / DW Karton / 20'FCL CANNED LONGAN 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 425gx24tins / ctn 425g / 200g 1800, produk kami ngajual ka Kanada, Kanada Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb. Pikeun frutis cocktail canned dina sirop boga pir, céri, nanas, peach, anggur .Ieu produk kaséhatan.Produk kami diantarana: 1. Sayuran kaleng: sayur campur, pucuk awi, suung, m...
  • Canned lychee in syrup

    Leci kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Panas jual Pamotongan Leci kaléng dina sirop Rincian produksi: Katerangan Pembungkusan NW / DW Karton / 20'FCL KAléng LYCHEE 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 2840gx6tins / ctn 2840g / 1500g produk kami, Kanada, 1008G Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb. Pikeun frutis cocktail canned dina sirop boga pir, céri, nanas, peach, anggur .Ieu produk kaséhatan.Produk kami diantarana: 1. Sayur kaleng: sayur campur, rebung, suung,...
  • Canned pear in syrup

    Pir kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Penjualan Panas Pamotongan Pir Kaleng Halves / keureutan / dadu dina sirop Rincian Produksi: Katerangan Bungkusan NW / DW Karton / 20'FCL Kaleng pir satengah / keureutan / dadu 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx12tins / 800g 1700 820gx12tins / 800g /ctn 2500g/1150 1150 3000gx6tins/ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb. ..