Buah Kaléng

  • Canned yellow peach in syrup

    Persik konéng kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kaléng buah peach konéng / keureut / dices dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL Kaléng buah peach konéng / irisan / dices 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx12tins / ctn 820g / 480g 1800 2500gx6tins / ctn 2500g / 1150 1150 3000gx6tins / ctn 3000g / 1800g 1008 Produk kami ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, p ...
  • Canned Pineapple in syrup

    Nanas Kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Nanas Kaléng diiris / potongan / tidbits / potongan dina sirop Detil produksi: Pedaran Packing NW / DW Cartons / 20'FCL Canned nanas 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1750 565gx24tins / ctn 565g / 3400 1350 850gx12tins / ctn 850g / 430 1800 3005gx6tins / ctn 3005g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop ...
  • Canned Pineapple tidbits in syrup

    Pangalengan nanas kaleng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Nanas Kaléng diiris / potongan / tidbits / potongan dina sirop Detil produksi: Pedaran Packing NW / DW Cartons / 20'FCL Canned nanas 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1750 565gx24tins / ctn 565g / 3400 1350 850gx12tins / ctn 850g / 430 1800 3005gx6tins / ctn 3005g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop ...
  • Canned pear in syrup

    Pir kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan buah tin Kaléng / irisan / dices dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL Canned pear halves / slices / dices 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1700 820gx12tins / ctn 820g / 480g 1800 2500gx6tins / CTN 2500g / 1150 1150 3000gx6tins / ctn 3000g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, USA, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, g. ..
  • Canned longan in syrup

    Kaléng longan dina sirop

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Longan kaléng dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL CANNED LONGAN 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 425gx24tins / ctn 425g / 200g 1800 Produk kami anu dijual ka Éropa, USA, Canada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, anggur. Ieu mangrupikeun produk kaséhatan. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, pucuk awi, supa, m ...
  • Canned lychee in syrup

    Lychee kaléng dina sirop

    Gaya Anyar Jual Hot Crop Of Canned Lychee dina sirop Detail produksi: Deskripsi Packing NW / DW Cartons / 20'FCL CANNED LYCHEE 567x24tins / ctn 567g / 255G 1350 2840gx6tins / ctn 2840g / 1500g 1008 Produk kami anu dijual ka Eropa, USA, Canada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, anggur. Ieu mangrupikeun produk kaséhatan. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, pucuk awi, supa, ...
  • Canned cocktail fruits/Mixed frutis in syrup

    Buah koktail kaléng / Frutis campuran dina sirop

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Buah koktail Kaléng dina sirop Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW Cartons / 20'FCL Buah koktail Kaléng 227gx48tins / ctn 227g / 140g 1500 425gx24tins / ctn 425g / 250g 1750 850gx12tins / ctn 850g / 430 1800 3000gx6tins / CTN 3000g / 1800g 1008 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Pikeun frutis koktail kalengan dina sirop gaduh pir, céri, nanas, persik, anggur. Éta anu ...