Sayuran Kaléng

  • Canned  bamboo shoot 18L

    Bambu kaléng némbak 18L

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Canned bamboo shoot sliced

    Tembakan awi kaléng diiris

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Bambu Kaléng diiris / strips / sakabeh Ngaran Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ti ...
  • Canned bamboo shoot strips

    Jalur némbak awi kaléng

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Potongan Bambu Kaléng / diiris / sadayana Nama Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ...
  • Canned green peas

    Kacang héjo kaléng

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Kacang héjo Kaléng Rincian produksi: Inpormasi di luhur ngan ukur pikeun rujukan anjeun, urang tiasa ngalakukeun DW dumasar kana sarat anu meuli. Ukuran khusus, labél sareng mérek tiasa didamel sakumaha sarat pelanggan. Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Kanggo kacang polong héjo kaléng ngagaduhan kacang polong héjo raos khusus. Éta produk kaséhatan. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, awi ...
  • Canned marinted mushroom

    Kalong supa marrot

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaleng sup marino diiris / gembleng 280g (314ml) 170G 12JARSS / CTN 360 530g (580nl) 310G 12JARS / CTN 2080 Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Suung Marino Dipanis diiris / Sakabeh Ngaran Produk Kaléng supa diiris / utuh Bahan supa seger, cai, uyah, gula, bawang sareng sajabana Wangun Irisan, sakabeh Bahan Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Usum Produksi Sadayana sataun Paket dina gelas 314ml; 5 ...
  • Canned mushroom sliced/P&S/whloe

    Suung kaléng diiris / P & S / whloe

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) supa kaléng diiris / p & s / sadayana 184G 110G 24TINS / CTN 3500 284G 171G 24TINS / CTN 2550 400G 200G 24TINS / CTN 1880 425G 230G 24TINS / CTN 1750 800G 400g 24TINS / CTN 900 850G 460G 12 CTN 1750 2840G 1800G 6TINS / CTN 1008 Katerangan: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Jamur Kaléng diiris / p & s / sakumna Ngaran Produk Susu kaléng diiris / p & s / sapotong Bahan Suung seger, cai, uyah Wangun irisan, p & s ...
  • Canned red kidney bean

    Kalér ginjal beureum

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Kacang ginjal beureum Kaléng dina brine / dina saos tomat Rincian produksi: Inpormasi di luhur ngan ukur pikeun rujukan anjeun, urang tiasa ngalakukeun DW naon waé dumasar kana sarat anu meuli. Ukuran khusus, labél sareng mérek tiasa didamel sakumaha sarat pelanggan. Piring Pakait Produk kami jual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Kanggo supa kaleng urang ogé tiasa nyayogikeun dina rasa anu raoseun, sapertos amis; bawang bodas sareng lada. Éta sadayana pa ...
  • Canned shiitake mushroom

    Suung shiitake kaléng

    Gaya Anyar Jual panas Pepelakan Daun shiitake Kaléng Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika sareng sajabana. Kanggo supa kaléng kami ogé tiasa nyayogikeun dina rasa anu raoseun, sapertos amis; bawang bodas sareng lada. Éta sadayana pengemasan dina toples. Ukuran pangepak salaku: 314ML, 580ML. supa anu diasinkeun kami parantos diekspor ageung ka USA sareng RUSSIA. Produk kami kalebet: 1. Sayuran kaléng: sayuran campuran, pucuk awi, supa, supa anu diasin, kacang héjo, kacang héjo, jagong amis, ...
  • Canned straw mushroom

    Supa jarami kaléng

    Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Daun jerami Kaléng Detil Produksi: Ukuran produk DW QTY./20'GP Jamur jerami Kaléng 184gx24tins 110G 3500ctns 284gx24tins 156G 2000CTNS 425gx24tins 200G 1750CTNS 800gx12tins 460G 1750CTNS 2840gx6tins 1800G 1080CTNS Kanggo inpormasi di luhur, ngalakukeun DW naon dumasar kana sarat anu mésér. Ukuran khusus, labél sareng mérek tiasa didamel sakumaha sarat pelanggan. Produk urang jual ka Éropa ...
  • Canned sweet corn

    Jagong amis kaléng

    Jualan Anyar Panas jual Pepelakan Jagung amis kaléng Detil produksi: Pedaran Pakét NW / DW karton / 20'FCL Kaléng jagong amis 212ml 24tins / ctn 184g / 114g 3400 Jagong amis kaléng 425ml 24tins / ctn 340g / 250g 1850 Jagung amis kaléng 425ml 24tins / CTN 400g / 250 1800 Kaléng jagong amis 850ml 12tins / ctn 800g / 460 1800 Kaléng jagong amis 2650ml 6tins / ctn 2125g / 1750g 1150 Produk kami anu dijual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia sareng Asia Tenggara, Afr ...
  • Canned water chestnut sliced

    Chestnut cai kaléng diiris

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kalengan cai dikaléng diiris / sadayana 227G 141G 24TINS / CTN 5200 2950G 1800G 6TINS / CTN 1080 Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kastanye Cai dihiris Ngaran Produk Kalengan Cai chestnut diiris Bahan Cai chestnut, cai Wangun keureutan Aditif Kadaharan Teu aya bahan aditif sareng pelestarian Usum Produksi Nov-Mar.; Juli-Sep. Paket buleud kaléng nganggo tutup normal atanapi tutup gampang2222g, 2950g Certifi ...
  • Canned water chestnut whole

    Cannnut cai kaléng sadayana

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kalengan cai kalengan diiris / sadayana 227G 141G 24TINS / CTN 5200 2950G 1800G 6TINS / CTN 1080 Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Kalengan cai kastanye sadayana Nama Produk Kalengan cai chestnut sadayana Bahan Cai kastanye, cai Wangun Aditif Kadaharan Henteu aya aditif sareng pelestarian Usum Produksi Nov-Mar.; Juli-Sep. Paket buleud kaléng nganggo tutup normal atanapi tutup anu gampang 227g, 2950g Certific ...
12 Teras> >> Halaman 1/2