Sayur kaléng

  • Canned  bamboo shoot 18L

    Pucuk awi kaleng 18L

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan 18L Canned Bambu Pucuk sliced ​​/ strips / sakabeh / dadu Ngaran Produk pucuk awi kaleng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, nyiksikan, strips, sakabeh Aditif Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Usum Produksi Juli-Oktober Paket 1x18L Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER Umur Rak...
  • Canned baby corn

    Jagung orok kaléng

    Jinis produk: Dahareun CANNED Gaya: Babycorn Processing Tipe: Cai Net.Beurat: 425G / 2840G Wangun: sakabeh/potongan Warna: konéng lampu Rasa: Manis Lezat Processing: Suhu High Sértifikasi Sterilization: IFS, ISO, BRC, HALAL Cocog jeung umur: Dewasa, Barudak ,Kolot-kolot Bungkusan :Kaleng (Kaleng) Kahirupan Rak: 36 Bulan Panyimpenan: di tempat garing tiis.Tempat Asal: Cina Brand: ODM & OEM Bahan utama: orok jagong, cai Lead waktos: Ngeunaan 21days.Katerangan: Gaya Anyar...
  • Canned mushroom sliced/P&S/whloe

    suung kaléng sliced ​​/ P&S / whloe

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.Qty./20'gp (CTNS) supa partiked ngalir / P & S / sadayana 184G 110g 20tins / CTN 980G 490g 480G 480G 460g 480G 460G 480G 460G 460G 460G 480G 460G 480G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 480 CTN 1750 2840G 1800G 6TINS/CTN 1008 Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan jamur kaléng diiris/p&s/sakabeh Ngaran Produk Jamur kaleng diiris/p&s/sakabeh Bahan Jamur seger, cai, uyah Bentuk keureutan,p&s...
  • Canned Braised Bamboo Shoots

    Pucuk Awi Kaleng

    Pucuk awi kaleng Braised nyaéta produk anyar kami.Pucuk awi braised mangrupakeun masakan husus di Cina. Ieu dijieunna tina pucuk awi seger. minyak rapeseed, cai, gula, kecap, uyah.Anu beunghar gizi, mangrupikeun piring anu cocog pikeun sagala umur.Ayeuna dilakukeun dina kaléng anu gampang didahar.
  • Canned bamboo shoot sliced

    Pucuk kaléng dirérét

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Pucuk Awi Kaléng 227G 141G 24TINS/CTN 1930 567G 340G 24TINS/CTN 1850 850G 460G 12TINS/CTNS 1800 2900G némbak asam 2900G/CTN 1850 850G 460G 12TINS/CTNS 1800 2900G Asam TIN: 1800 2950G TINS/CTN: Bahan utama 61800G/CTN, némbak asam Leutik: 1800 2950G TN: 1800G/CTN 21 poé.Katerangan: Gaya Anyar Hot selling Pepelakan Awi kaleng irisan/strip/sakabeh Ngaran Produk Pucuk kaleng dina cai Bahan Pucuk awi seger,cai, asam sitrat Bentuk dadu,iris,strip,setengah potong,tip....
  • Canned bamboo shoot strips

    Rét kaléng awi

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Sayuran campuran kaléng 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950TG 18000G némbak asam: TINS ​​/ CTN 1800G, bahan Leutik 18000G: asam Leutik 18000G, Leutik 21 poé.Katerangan: Gaya Anyar Hot selling Pepelakan tina kaleng némbak némbak strips / keureut / sakabeh Ngaran Produk awi kaleng dina cai Bahan Rebung seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, keureutan, strips, satengah motong, t...
  • Canned  carrot sliced

    Wortel kaléng diiris

    Merek: ODM & OEM Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Canned chestnut cai sliced ​​/ sakabeh 425G 230G 24TINS / CTN 1750 2840G 1800G 6TINS / CTN 1080 Bahan utama: wortel, cai Lead waktos: Ngeunaan 21days.Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pepelakan Wortel kaleng diiris Nami Produk Wortel kaleng diiris Bahan Wortel, Bentuk cai Nyiksikan/diced/strip Aditif Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Nilai PH 5.0-5.4 Warna Némbongkeun beureum atanapi saffro...
  • Canned sweet potato

    Ubi kaléng

    Gaya Anyar Panas Jual Tanaman Ubi Kaleng Nama Produk Ubi kaleng Bahan Ubi Jalar, gula, Cai Bentuk Chunk Food Aditif Henteu aya aditif sareng pelestarian BIRX 12-14% Warna Némbongkeun beureum atanapi saffron, sup langkung jelas bijil IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER Ngolah Sterilisasi Suhu Tinggi Bau Kalayan bau kentang amis, t, teu aya bau anu aneh Kahirupan Rak 2 taun ti tanggal produksi dina kaayaan panyimpen anu pas, hiji dinten di refr...
  • Canned green peas

    Kacang héjo kaléng

    Gaya Anyar Hot ngajual Pamotongan Of Canned kacang héjo Rincian Produksi: Inpormasi di luhur ngan pikeun rujukan anjeun, urang tiasa ngalakukeun sagala DW dumasar kana sarat meuli urang.Ukuran husus, labél jeung brand bisa dijieun salaku per sarat customer urang.Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.Pikeun kacang héjo canned boga kacang héjo rasa husus .Ieu produk kaséhatan.Produk kami diantarana: 1. Sayur kaleng: sayur campur, awi ...
  • Canned marinted mushroom

    kaléng jamur marinated

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.QTY./20'GP (CTNS) Canned marinated supa sliced ​​/ sakabeh 280g (314ml) 170G 12JARSS / CTN 360 530g (580nl) 310G 12JARS / CTN 2080 Katerangan: Gaya Anyar Hot jual Pepelakan produk tina kaléng / marinated mushroom sakabeh. supa sliced ​​/ sakabeh Bahan Supa seger , cai, uyah, gula, bawang jeung sajabana Bentuk Slice , sakabeh Pangan Aditif Taya aditif jeung pelestarian Usum Produksi Sadaya sataun Paket dina jar kaca 314ml;5 ...
  • Canned red kidney bean

    Kacang ginjal beureum kaléng

    Gaya Anyar Hot jual Pepelakan Of Canned kacang ginjal beureum dina brine / di saos tomat Rincian Produksi: Inpo di luhur téh ngan pikeun rujukan anjeun, urang tiasa ngalakukeun sagala DW dumasar kana sarat meuli urang.Ukuran husus, labél jeung brand bisa dijieun salaku per sarat customer urang.Masakan pakait Produk kami ngajual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb. Pikeun supa canned kami ogé bisa nyadiakeun dina rasa seasoned, kayaning amis; bawang bodas jeung lada. Éta kabéh pa ...
  • Canned shiitake mushroom

    Jamur shiitake kaléng

    Gaya Anyar Panas jual Pamotongan tina jamur shiitake kaleng Produk kami dijual ka Éropa, AS, Kanada, Rusia sareng Asia Tenggara, Afrika jsb.Pikeun supa kaléng kami ogé tiasa nyayogikeun dina rasa anu dibumbui, sapertos amis; bawang bodas sareng lada. packing di jar.Packing ukuranana salaku:314ML,580ML .The marinated supa urang kungsi ékspor badag ka AS jeung Rusia.Produk kami diantarana: 1. Sayuran kaleng: sayur campur, pucuk awi, suung, suung marinated, kacang hejo, kacang hejo, jagung manis,...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2