Taros Kami

Zhangzhou Gengwei Trading Co., Ltd.

Alamat

Kamar 2102, Gedong 35, Tian Li Ren Anjeunna, No.8 Xinpu Jalan Wétan, Kacamatan Longwen, Kota Zhangzhou, Propinsi Fujian, Cina

Telepon

Penjualan: +86-596-6527778

Rojongan: +86 13606970233

jam

Senén-Minggu: 8am ka 11pm

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami