Taros Kami

Zhangzhou Gengwei Trading Co., Ltd.

Alamat

Kamar 2102, gedong 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu East Road, Longwen District, Zhangzhou City, Fujian Propinsi, Cina

Telepon

Jualan: + 86-596-6527778

Sokongan: +86 13606970233

Jam

Senén-Minggu: 8 enjing ka 11 wengi

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami