Produk garing Sareng seger

  • Quick cooking noodles

    Mie masak gancang

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi. Rasa Rasa anu rada asin Tujuanana mi masak gancang ieu raos ngalengkepan seueur asakan Asia kalebet ngagolak sareng ngagoreng. Bahan Tepung gandum, cai, uyah Saran Ngalarapkeun Dijieunna tina kualitas tipung tipung anu kualitasna hadé, lezat sareng seueur ngandung gisi. Nalika dicandak, mimitina diperyogikeun tumis bahan-bahan dugi ka asak na. Tambihkeun bumbu sareng sababaraha sup teras tempatna di mi, ngagoreng sareng masak sadayana kanggo 2-3minutes teras dilayanan. N ...
  • Dried Bean Stick/Dried Bean Curd

    Tongkat Kacang Garing / Kari Kacang Garing

    Tongkat tahu produk kacang iteuk kacang garing Naon ari dadih kacang? Tongkat curd kacang mangrupikeun produk pangan anu didamel tina kécap. Éta ogé disebat salaku Tongkat Tahu, Kulit Tahu, Yuba, Fuzhu, Bean Curd Stick, sareng sajabana. Hal ieu seueur dianggo dina asakan Cina & Jepang. Éta pinuh ku seungit kacang sareng ngandung protéin sareng bahan bergizi anu sanés, sapertos kalsium, beusi. Éta ogé henteu nganggo koléstérol. Spésifikasi Item Bean curd stick, Fuzhu, Yuba, Bean curd Color & Luster Pale Yellow Konéng sareng l alami ...
  • Dried Shiitake mushroom

    Supa Shiitake garing

    Kering supa shiitake Katerangan Grosir harga anu paling saé kualitas luhur supa shiitake garing Usum Sapanjang taun sakitar Sértipikat HACCP / ISO / BRC Paking 1.5kg / kantong aluminium foil Wangun Bentuk Husus Diri kahirupan 12 bulan Pakét Salaku sasuai kabutuhan 'Asal Fujian nagara hasil diékspor USA, Kanada, Eropa, Israel, sareng sajabana Warna coklat poek Ukuran 2-3, 3-4, 4-5, 5cm sareng saluareun Umur hirup 2 taun Kelas A, B, C, D Uap ≤12% Bungkus 3kg / vakum .. .
  • Dried Fungus

    Jamur garing

    Pedaran Grosir harga anu paling saé kualitas luhur jamur garing Usum Sadayana sataun sakitar Sértipikat HACCP / ISO / BRC Paking 50g / kantong x 100 / karton 100g / kantong x50 / karton 1kg / kantong x 10 / karton 10kg / 12 / kg / 18 / kg karton di bentukna ageung Wangun Husus Diri kahirupan Diri 18bulan Asal Fujian nagara hasil Diekspor USA, Kanada, Eropa, Israel, sareng Jepang istilah Pembayaran 30% T / T sateuacana, 70% kasaimbangan pembayaran ngalawan waktos Pangiriman B / L Dina waktos 14-21 dinten saatos nampi L / C atanapi setoran ...
  • Egg noodles

    Mi endog

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi. Rasa Rasa rada asin Tujuan Mie endog ieu raos ngalengkepan seueur asakan Asia kalebet ngagolak sareng ngagoreng. Ngagaduhan bau endog. Bahan Tepung gandum, bubuk endog, cai, uyah Ngalarapkeun Saran Didamel tina pilihan tipung tipung langkung kualitasna, lezat sareng seueur ngandung gisi. Nalika dicandak, mimitina diperyogikeun pikeun ngagoreng bahan dugi ka asak. Tambahkeun bumbu sareng sababaraha sup teras tempat dina mi, ngagoreng sareng masak sadayana kanggo 2-3mi ...
  • Sweet Fresh mandarin orange

    Amis jeruk mandarin Segar

    Jual Jual Kualitas Terbaik Mandarin Oranyeu Pedaran Panas Jual Jual Kualitas Mandarin Jeruk Anyar Tangkal Oranyeu umur 15-20 taun Ukuran 3.5-5cm Otentikasi ISO22000, ISO9001, Sertifikasi AS, Sampel Halal NA Tempat asalna Cina Kauntungan 1) ISO22000, ISO9001, Sertifikasi AS, Halal 2) Pasokan ti tempat asal 3) Kualitas luhur sareng harga kalapa 4) Henteu aya résidu Péstisida 5) Harga anu saé sareng harga anu kompetitif Palayanan Éfisién sareng kualitas jasa Aplikasi Dahar ...
  • Honey Pomelo/Hot Selling Quality Frozen Fruit Fresh Juicy Pomelo/ Fruit RED Honey Pomelo

    Madu Pomelo / Jual Panas Kualitas Buah Beku Seger Juara Pomelo / Buah RED Madu Pomelo

    Jual Jual Kualitas Terbaik Madu Pomelo Segar Deskripsi Jual Jual Kualitas Terbaik Buah Segar Madu Pomelo umur 15-20 taun Ukuran buah Tunggal 1-1.5kg Auténtikasi Global GAP Sampel NA Tempat asalna Pinghe, Fujian, Kauntungan Cina 1) Sertipikat GAP Global 2) Pasokan ti tempat asal 3) Kualitas luhur sareng harga kalapa 4) 1000 héktar kebon kebon sareng 4 pabrik pamrosésan, pagawé anu terlatih, sevice anu saé sareng éwalitas. 5) Teu aya résidu Péstisida ...