Kadaharan garing

  • Egg noodles

    Mie endog

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi.Rasa Rasa rada asin Tujuan Ieu mie endog rasa complements loba masakan Asia kaasup ngagolakkeun jeung aduk-ngagoreng.Mibanda bau endog.Bahan Tipung gandum, bubuk endog, cai, uyah Saran Penyajian Dijieun tina pilihan kualitas tipung unggul kualitasna, ngeunah jeung bergizi luhur. Lamun dicokot, mimitina diperlukeun tumis bahan nepi ka asak.Tambahkeun bumbu jeung sababaraha sop lajeng nempatkeun dina mie, ngagoreng sareng masak sadayana salami 2-3 mil ...
  • Quick cooking noodles

    Gancang masak mie

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi.Rasa Rasa rada asin Tujuan Rasa mie gancang ieu ngalengkepan seueur masakan Asia kalebet ngagolak sareng ngagoreng.Bahan Tipung gandum, cai, uyah Saran Penyajian Dijieun tina kualitas pilihan tina tipung unggul kualitasna, ngeunah jeung bergizi luhur. Lamun dicokot, mimitina bahan kudu tumis nepi ka asak.Tambahkeun bumbu jeung sababaraha sop lajeng nempatkeun dina mie, ngagoreng jeung masak sakabéh pikeun 2-3 menit sarta ngalayanan.N...
  • Dried Bean Stick/Dried Bean Curd

    Kacang Kacang Kering/Kacang Kacang Garing

    Produk kacang tahu iteuk kacang garing iteuk Naon ari bean curd stick?Bean curd stick nyaéta produk pangan anu dijieun tina kedelé.Disebut oge Tofu Stick, Tahu Kulit, Yuba, Fuzhu, Bean Curd Stick, jsb. Hal ieu loba dipaké dina asakan Cina & Jepang.Éta pinuh ku seungit kacang sareng ngandung protéin sareng bahan bergizi sanés, sapertos kalsium, beusi.Éta ogé bébas koléstérol.Spésifikasi Item Bean curd stick, Fuzhu, Yuba, Bean curd Warna & Luster Pucat Konéng jeung alam l...
  • Dried Shiitake mushroom

    Suung Shiitake garing

    Garing shiitake jamur Katerangan borongan harga pangalusna kualitas luhur garing supa shiitake Usum Sadaya taun sabudeureun Sertipikat HACCP / ISO / BRC Packing 1.5kg / kantong aluminium foil Wangun Wangun Husus Self hirup 12 bulan Packing Salaku per sarat klien 'Asal Fujian suksés diékspor nagara AS, Kanada, Eropa, Israel, jeung sajabana Warna Coklat poék Ukuran 2-3, 3-4, 4-5, 5cm sarta nepi Kahirupan Rak 2 taun Kelas A, B, C, D Uap ≤12% Packing 3kg / vacu .. .
  • Dried Fungus

    Jamur garing

    Katerangan borongan harga pangalusna kualitas luhur jamur garing Usum Sadaya taun sabudeureun Sertipikat HACCP / ISO / BRC Packing 50g / kantong x 100 / karton 100g / kantong x50 / karton 1kg / kantong x 10 / karton 10kg / 12 / kg / 18 / karton kg di bulk Wangun Wangun Husus Self hirup 18months Asal Fujian suksés diékspor nagara AS, Kanada, Éropa, Israél, jeung Jepang istilah pamayaran 30% T / T sateuacanna, 70% pembayaran kasaimbangan ngalawan B / L waktos Pangiriman Dina 14-21 poé sanggeus narima L / C atanapi deposit P ...