Pangsit

  • Steamed Bun

    Kukus Bun

    Roti kukus anu seueur jinisna. Sapertos roti kukus susu, roti kentang, roti walnut, roti manis (custard sareng coklat), roti kartun. Kantong kartun populer pisan di kalangan murangkalih. Penampilan anu realistis ngajadikeun anjeun nolak tuang sareng ngadamel cai sungut anjeun. .Produk kami kungsi diékspor badag ka Jerman, Perancis, Swédia, Australia, Walanda jeung saterusna.Urang gaduh seueur jinis produk tipung beku umpling: sapertos Udang Gyoza, Sayur Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanésna), pangsit Lauk Mas;Produk kami...
  • Prawn dumpling/ Hargow

    Pangsit Udang/ Hargow

    Pangsit udang mangrupakeun snack lokal tradisional di Propinsi Guangdong, nu milik asakan Kanton diantara dalapan cuisines.They Cina utama nikmat tur geulis pastry kristal dibungkus ku daging prawn sarta sababaraha sayuran.produk urang kungsi diékspor badag ka Jerman, Perancis, Swédia, Australia, Walanda jeung saterusna.Kami ngagaduhan seueur jinis produk tipung beku umpling: sapertos Udang Gyoza, Gyoza Sayur (kol, kucai sareng keusikan sanésna), pangsit lauk mas; Bun Steamed: susu ...
  • Japanese Dumpling/Gyoza

    Pangsit Jepang / Gyoza

    Gyoza kalawan juicy maranéhna, Crispy, fillings emas-coklat, mangrupakeun dinner weekday populér di Jepang tur mudahan hiji appetizer pikeun dinner Anjeun salajengna.Gyoza aya dimana-mana sapertos Ramen. Anjeun tiasa mendakan pangsit anu pikaresepeun ieu di toko khusus, izakaya, toko ramen, toko grosir bahkan festival.Kami gaduh seueur jinis produk tipung beku: Pangsit: sapertos Udang Gyoza, Gyoza Sayur (kol, kucai sareng keusikan sanésna), pangsit lauk mas; Bun Kukus: roti kukus susu, roti kentang, roti walnut, swee ...
  • Dumpling

    Pangsit

    Pangsit mangrupakeun jenis kadaharan rahayat kalawan sajarah panjang, sarta dahar pangsit oge tradisi rahayat husus The urang Cina salila Festival Spring.Kusabab harti "jiaozi nalika anjeun heubeul", eta pisan populer di kalangan urang. .Aya hiji jalma nyebutkeun yén "pangsit teu sakumaha alus sakumaha pangsit".Unggal Spring Festival, pangsit geus jadi ngeunah penting.Di réa patempatan di Cina, geus jadi adat rahayat pikeun cicing nepi telat dina Hawa Taun Anyar sarta dahar. ..