Pangsit

  • Dumpling

    Pangsit

    Pangsit mangrupikeun salah sahiji jinis tuangeun rakyat anu sajarahna panjang, sareng tuang pangsit ogé mangrupikeun tradisi masarakat khas urang Tionghoa salami Festival Musim semi. Kusabab hartos "jiaozi nalika anjeun langkung sepuh", éta populer pisan di kalangan masarakat .Ada masarakat anu nyarios yén "henteu pangsit anu saé sapertos pangsit". Unggal Pésta Musim Semi, pangsit parantos janten kelezatan anu penting. Di réa patempatan Cina, mangrupikeun adat masarakat tetep bobo dina wengi taun anyar sareng tuang. ..
  • Steamed Bun

    Kukus Bun

    Bun kukus anu ngagaduhan seueur jinis. Sapertos susu dikukus roti, bun kentang, bun Walnut, bun manis (kastard sareng coklat), kartun kartun. Kantong karton khusus di kalangan barudak. Penampilan anu réalistis ngajantenkeun anjeun nolak tuang sareng ngadamel sungut anjeun cai .Produk kami parantos diekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Kami ngagaduhan seueur jinis produk tipung beku: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanés), pangsit lauk mas; Produser kami ...
  • Prawn dumpling/ Hargow

    Pangsit udang / Hargow

    Pangsit udang mangrupikeun jajanan lokal tradisional di Propinsi Guangdong, anu kalebet kana asakan Kanton di antara dalapan masakan Cina utama. Pastry kristal anu lezat sareng éndah dibungkus ku daging udang sareng sababaraha sayuran. Produk kami parantos diekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Kami ngagaduhan seueur jinis produk tipung beku: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanés), pangsit lauk mas; Kukus Bun: susu ...
  • Japanese Dumpling/Gyoza

    Pangsit Jepang / Gyoza

    Gyoza kalayan keusikan anu raoseun, garing, emas-coklat, mangrupikeun tuangeun dinten minggu anu populér di Jepang sareng mugia janten pembuka pikeun tuangeun anjeun salajengna. Gyoza sapertos di mana waé sapertos Ramen. Anjeun tiasa mendakan pangsit lisan ieu di toko khusus, izakaya, toko ramen, toko bahan makanan sareng festival. Kami gaduh seueur jinis produk tipung beku: Pangsit: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanésna), pangsit lauk mas; Steamed Bun: susu steamed bun, bun potato, Walnut bun, swee ...