Produk Tepung Beku

  • Frozen spring roll

    Gulung spring beku

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Samosa/Frozen Curry Trigon

    Samosa beku / Frozen Curry Trigon

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kentang, kacang héjo, wortel , bihun , Bawang bombay , minyak adun , Minyak wijen , Suung, gula, uyah , bel lada bubuk jahe , bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu Non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tepung sareng produk béas Mikrobiologis : Bakteri S ...
  • Frozen Sesame Ball

    Bola wijen beku

    Anjog waktos: Sakitar 21 dinten saatos disatujuan bungkusan na. Indéks Sensori Fisik: résidu Non péstisida, non logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tepung sareng produk béas Mikrobiologis : Sun Bakteri. (CFU / g) ≤100000 Bakteri coliform (CFU / g) ≤100 Staphylococcus aureus (CFU / g) ≤1000 Salmonella (CFU / g) : 0 / 25g Paket : Bahan bungkus : Baki + kantong PE + karton kartu sapi Pedaran: Bola wijén raoseun amis sareng ngagaduhan aroma anu unik tina séam ...
  • Sesame prawn

    Udang wijén

    INFORMASI NUTRISI: Ngawula Wijaksana Wéb per bungkus: 6 Ukuran porsi (rata-rata): 13,5g Rata-rata Jumlah Per Serve Rata-rata Jumlah Per 100g Énergi 157kJ 1160kJ Protéin 1.7g 12.5g Fat - total - jenuh 1.2g 0.3g 8.9g 2.0g Karbohidrat - total - gula 4.9g 0.7g 36.6g 5.5g Natrium 100mg 744mg Bahan: Roti, némpelkeun lauk, wijén, udang, bawang ,, minyak plam, gula, uyah Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, non logam beurat. Kalungguhan: pamatuhan ...
  • Frozen Udon Noodles

    Mie Udon Beku

    Penampilan Kualitas Sénsor: Produk kedahna aya bentukna, sanés deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu ibun. Warna: produkna kedah ngagaduhan warna anu khusus. Rasa: Produk kedahna seungit, teu bau. Pangotor: Henteu aya kokotor di luar atanapi di gigir. Émbaran Gizi: Barang Per 100g NRV% Energi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Katerangan: Mi Udon milih gandum anu kualitas luhur, sareng ditambih ku anu sanés ...
  • Frozen money Bag

    Duit beku Kantong

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Pre-fried Spring roll

    Gulung Spring Pra-goreng Beku

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen  Ramen  Noodles

    Mi Ramen beku

    Penampilan Kualitas Sénsor: Produk kedahna aya bentukna, sanés deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu ibun. Warna: produkna kedah ngagaduhan warna anu khusus. Rasa: Produk kedahna seungit, teu bau. Pangotor: Henteu aya kokotor di luar atanapi di gigir. Inpormasi gizi: Barang Per 100g NRV% Energi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Pedaran: Mi ramen milih gandum anu kualitas luhur, sareng ditambih ku anu sanés ...
  • Dumpling

    Pangsit

    Pangsit mangrupikeun salah sahiji jinis tuangeun rakyat anu sajarahna panjang, sareng tuang pangsit ogé mangrupikeun tradisi masarakat khas urang Tionghoa salami Festival Musim semi. Kusabab hartos "jiaozi nalika anjeun langkung sepuh", éta populer pisan di kalangan masarakat .Ada masarakat anu nyarios yén "henteu pangsit anu saé sapertos pangsit". Unggal Pésta Musim Semi, pangsit parantos janten kelezatan anu penting. Di réa patempatan Cina, mangrupikeun adat masarakat tetep bobo dina wengi taun anyar sareng tuang. ..
  • Prawn dumpling/ Hargow

    Pangsit udang / Hargow

    Pangsit udang mangrupikeun jajanan lokal tradisional di Propinsi Guangdong, anu kalebet kana asakan Kanton di antara dalapan masakan Cina utama. Pastry kristal anu lezat sareng éndah dibungkus ku daging udang sareng sababaraha sayuran. Produk kami parantos diekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Kami ngagaduhan seueur jinis produk tipung beku: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanés), pangsit lauk mas; Kukus Bun: susu ...
  • Japanese Dumpling/Gyoza

    Pangsit Jepang / Gyoza

    Gyoza kalayan keusikan anu raoseun, garing, emas-coklat, mangrupikeun tuangeun dinten minggu anu populér di Jepang sareng mugia janten pembuka pikeun tuangeun anjeun salajengna. Gyoza sapertos di mana waé sapertos Ramen. Anjeun tiasa mendakan pangsit lisan ieu di toko khusus, izakaya, toko ramen, toko bahan makanan sareng festival. Kami gaduh seueur jinis produk tipung beku: Pangsit: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanésna), pangsit lauk mas; Steamed Bun: susu steamed bun, bun potato, Walnut bun, swee ...
  • Steamed Bun

    Kukus Bun

    Bun kukus anu ngagaduhan seueur jinis. Sapertos susu dikukus roti, bun kentang, bun Walnut, bun manis (kastard sareng coklat), kartun kartun. Kantong karton khusus di kalangan barudak. Penampilan anu réalistis ngajantenkeun anjeun nolak tuang sareng ngadamel sungut anjeun cai .Produk kami parantos diekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Kami ngagaduhan seueur jinis produk tipung beku: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanés), pangsit lauk mas; Produser kami ...