Produk Tepung beku

  • Frozen Rice

    Béas beku

    Pilih bahan baku kalayan kualifikasi ékspor, bahan nyata, henteu nambihan MSG, pigmén, jsb.Gampang dianggo sareng dioperasikeun;Lamun gelombang mikro, operasi basajan.Panyimpen beku, kalayan buah seger, sayuran sareng lauk, pikeun masihan anjeun gizi anu saimbang.
  • FROZEN NOODLES WITH SAUCE

    Mie beku jeung saos

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • FROZEN NOODLES SOUP WITH SEAFOOD

    Sup mie beku jeung seafood

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • Frozen vegetable spring roll

    Sayuran beku spring roll

    Sayur Spring Rolls mangrupakeun salah sahiji snacks dahareun ciri di Cina.Sacara umum, lumpia didahar salami istilah surya sapertos mimiti Spring sareng Spring Equinox.Ayeuna spring roll sayur beku pohara populér di luar negeri.Nu diékspor téh kacida gedéna.Spring roll geus jadi kadaharan utama.
  • Product Detail: Frozen tempura shrimp

    Rincian Produk: Udang tempura beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Udang
    Jumlah modél 25g / 50g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Product Detail: Frozen bread squid ring

    Rincian produk: cingcin cumi roti beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Cumi-cumi
    Nomer modél 25g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Product Detail: Frozen bread shrimp

    Rincian produk: udang roti beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Udang
    Jumlah modél 25g / 50g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Breaded haddock fillet good quality frozen alaska pollock fillet

    Breaded haddock fillet kualitas alus beku Alaska pollock fillet

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Makanan Laut Beku
    Jumlah modél: 60g / 80g / 100g
    Rasa: Asin, lada
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO, KOSHER
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM

  • Frozen spring roll

    lumpia beku

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Udon Noodles

    Mie Udon beku

    Penampilan Kualitas indrawi: Produkna kedah gaduh bentukna, henteu deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu frosting.Warna: produk kudu boga warna husus.Rasa: produk kudu boga seungit, euweuh bau.Kotoran: Taya najis di luar atawa di sisi.Émbaran Gizi: Item Per 100g NRV% Énergi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Katerangan: Mi Udon milih gandum kualitas luhur, sarta supplemented kalawan ...
  • Frozen money Bag

    Kantong duit beku

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Pre-fried Spring roll

    Beku Pra-goreng Spring roll

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2