Buah Beku

  • Frozen Straw Berry

    Frozen Straw Berry

    Iqf Frozen Strawberry Product Name IQF Frozen strawberry Size Sakabéh: 15-25mm, 25-35mm, 35mm ka luhur. Irisan: Kandel: 10mm, 12mm atanapi sakumaha sarat anjeun Bentuk Gratis ngalir-potongan Paket Paket luar: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs kantong PE biru, 5kg, kantong konsumen 1kg atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa biasa tina sayuran campuran, tanpa rasa-rasa. Bahan luar nagri Non Storage Storage -18 ℃ Certificate HAC ...
  • Frozen Yellow Peach

    Persik Konéng Beku

    Iqf Frozen Yellow Peach Product Name IQF Frozen peach yellow Size Salaku syarat anjeun Bentuk Halves, Slice Package Outer package: 10kgs karton Inner package: 10kgs blue PE bag, 5kg, 1kg consumer bag or sesuai to customer's requirement MQQ Can be campur with other frozen products Raos Khas tina sayuran campuran, tanpa rasa-rasa. Bahan luar negeri Teu ayana Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticide ...