Buah beku

  • FROZEN MIXED BERRES

    Frozen campur BERRES

    IQF FROZEN MIXED BERRIES Ngaran Produk IQF Frozen mixed berries Bahan-bahan Strawberry,blueberry,blackberry,raspberry Bentuk Potongan-potongan gratis Paket Luar: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs;1kgs;500g atanapi numutkeun sarat palanggan MQQ Bisa dicampurkeun sareng produk beku anu sanés. Rasa has tina campuran berries, tanpa aya rasa kaluar.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, Kahirupan Rak ISO 24 BULAN C...
  • Frozen Straw Berry

    Jarami beku Berry

    Iqf beku Strawberry Ngaran Produk IQF beku strawberry Ukuran sakabeh: 15-25mm, 25-35mm, 35mm up.Nyiksikan: Ketebalan: 10mm, 12mm atanapi sakumaha sarat anjeun Bentuk Free ngalir-potongan Paket Luar bungkusan: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs kantong PE biru, 5kg, 1kg kantong konsumen atawa nurutkeun sarat customer urang MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has tina campuran sayuran, tanpa aya rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HAC...
  • Frozen Yellow Peach

    Peach Konéng beku

    Iqf Frozen Yellow Peach Product Name IQF Frozen Yellow Peach Ukuran Salaku Sarat Anjeun Bentuk Halves, Slice Paket Luar Paket: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs biru kantong PE, 5kg, 1kg kantong konsumen atawa nurutkeun sarat customer urang MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has tina campuran sayuran, tanpa aya rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP,FDA,BRC,KOSHER,ISO Umur Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi...