Sup mie beku jeung seafood

Katerangan pondok:

Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jenis produk:Mie
  • Gaya:beku
  • beurat:580g
  • rasa:Rendah lemak
  • Sertifikasi:BRC, FDA
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh
  • Kahirupan rak:18 bulan
  • Tempat Asal:Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Ukuran bungkusan:580G * 20 KOTAK/CTN
  • Karton / 40'RH:1848CTNS
  • Métode masak:Paké pemanasan microwave ngeunaan 2 Mintues
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ieu mangrupikeun produk énggal anu dikembangkeun ku pabrik anu nembé diadegkeun, khusus dina produksi sareng penjualan béas beku sareng mie seafood.Ayeuna, pasar utama nyaéta pikeun Amérika Serikat sareng Cina.
    2. Gampang ngagunakeun.Arah pemanasan: Microwave Pemanasan ngeunaan 2 menit

    海鲜汤面-4







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali