Mie beku jeung saos

Katerangan pondok:

Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jenis produk:Mie
  • Gaya:beku
  • beurat:500g
  • rasa:Rendah lemak
  • Sertifikasi:BRC, FDA
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh-dewasa
  • Kahirupan rak:18 bulan
  • Tempat Asal:Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Ukuran bungkusan:500G * 20 KOTAK/CTN
  • Karton / 40'RH:1848CTNS
  • Métode masak:Anggo pemanasan gelombang mikro ngeunaan 2 menit
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pilih bahan baku kalayan kualifikasi ékspor, bahan nyata, henteu nambihan MSG, pigmén, jsb.Gampang dianggo sareng dioperasikeun;Lamun gelombang mikro, operasi basajan.Panyimpen beku, kalayan buah seger, sayuran sareng lauk, pikeun masihan anjeun gizi anu saimbang.

    rasa:

    1. Mie Crawfish pedas

    2. Mie dicampur jeung Udang dina minyak daun bawang

    3. Emas Abalone Mie

    4. Keuyeup Roe & Mie Udang

    茄酱虾仁拌面-1 黑胡椒海鲜拌面-1 咖喱椰香拌面-1






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali