Mie Beku

  • Frozen Udon Noodles

    Mie Udon Beku

    Penampilan Kualitas Sénsor: Produk kedahna aya bentukna, sanés deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu ibun. Warna: produkna kedah ngagaduhan warna anu khusus. Rasa: Produk kedahna seungit, teu bau. Pangotor: Henteu aya kokotor di luar atanapi di gigir. Émbaran Gizi: Barang Per 100g NRV% Energi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Katerangan: Mi Udon milih gandum anu kualitas luhur, sareng ditambih ku anu sanés ...
  • Frozen  Ramen  Noodles

    Mi Ramen beku

    Penampilan Kualitas Sénsor: Produk kedahna aya bentukna, sanés deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu ibun. Warna: produkna kedah ngagaduhan warna anu khusus. Rasa: Produk kedahna seungit, teu bau. Pangotor: Henteu aya kokotor di luar atanapi di gigir. Inpormasi gizi: Barang Per 100g NRV% Energi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Pedaran: Mi ramen milih gandum anu kualitas luhur, sareng ditambih ku anu sanés ...