Mie beku

  • Frozen Rice

    Béas beku

    Pilih bahan baku kalayan kualifikasi ékspor, bahan nyata, henteu nambihan MSG, pigmén, jsb.Gampang dianggo sareng dioperasikeun;Lamun gelombang mikro, operasi basajan.Panyimpen beku, kalayan buah seger, sayuran sareng lauk, pikeun masihan anjeun gizi anu saimbang.
  • FROZEN NOODLES WITH SAUCE

    Mie beku jeung saos

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • FROZEN NOODLES SOUP WITH SEAFOOD

    Sup mie beku jeung seafood

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • Frozen Udon Noodles

    Mie Udon beku

    Penampilan Kualitas indrawi: Produkna kedah gaduh bentukna, henteu deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu frosting.Warna: produk kudu boga warna husus.Rasa: produk kudu boga seungit, euweuh bau.Kotoran: Taya najis di luar atawa di sisi.Émbaran Gizi: Item Per 100g NRV% Énergi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Katerangan: Mi Udon milih gandum kualitas luhur, sarta supplemented kalawan ...
  • Frozen  Ramen  Noodles

    Mie Ramén beku

    Penampilan Kualitas indrawi: Produkna kedah gaduh bentukna, henteu deformasi, henteu ngaruksak, permukaan henteu frosting.Warna: produk kudu boga warna husus.Rasa: produk kudu boga seungit, euweuh bau.Kotoran: Taya najis di luar atawa di sisi.Émbaran Gizi: Item Per 100g NRV% Énergi Protéin Lemak Karbohidrat Natrium 761kJ 6.0g 2.1g 34.2g 244mg 9% 10% 4% 11% 12% Katerangan: mie ramen milih gandum kualitas luhur, sarta supplemented kalawan ...