Béas beku

Katerangan pondok:

Pilih bahan baku kalayan kualifikasi ékspor, bahan nyata, henteu nambihan MSG, pigmén, jsb.Gampang dianggo sareng dioperasikeun;Lamun gelombang mikro, operasi basajan.Panyimpen beku, kalayan buah seger, sayuran sareng lauk, pikeun masihan anjeun gizi anu saimbang.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jenis produk:Sangu
  • Gaya:beku
  • beurat:530G
  • rasa:Rendah lemak
  • Sertifikasi:BRC, FDA
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh
  • Kahirupan rak:18 bulan
  • Tempat Asal:Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Ukuran bungkusan:530G * 12 KOTAK/CTN
  • Métode masak:Paké pemanasan gelombang mikro
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ieu mangrupikeun produk énggal anu dikembangkeun ku pabrik anu nembé diadegkeun, khusus dina produksi sareng penjualan béas beku sareng mie seafood.Ayeuna, pasar utama nyaéta pikeun Amérika Serikat sareng Cina.
    Gampang dianggo.Arah pemanasan: Microwave Pemanasan ngeunaan 2 menit

    伽 米饭-1






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali