seafood beku

  • Product Detail: Frozen tempura shrimp

    Rincian Produk: Udang tempura beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Udang
    Jumlah modél 25g / 50g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Product Detail: Frozen bread squid ring

    Rincian produk: cingcin cumi roti beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Cumi-cumi
    Nomer modél 25g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Product Detail: Frozen bread shrimp

    Rincian produk: udang roti beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Udang
    Jumlah modél 25g / 50g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Breaded haddock fillet good quality frozen alaska pollock fillet

    Breaded haddock fillet kualitas alus beku Alaska pollock fillet

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Makanan Laut Beku
    Jumlah modél: 60g / 80g / 100g
    Rasa: Asin, lada
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO, KOSHER
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM