Gulung spring beku

Pedaran pondok:


  • Jenis produk: Dahareun
  • Gaya: Beku
  • Beurat (g): 15g / 25g / 42g / 50g / 80g
  • Rasa: Asin, Lada
  • Sertifikasi: BRC, IFS, HALAL
  • Cocog pikeun umur: Sawawa, Barudak, Orok, sepuh
  • Bungkusan: Kotak atanapi Kantong
  • Hirup rak: 24 Bulan
  • Panyimpenan & Penanganan: Simpen belasan. Simpen dina atanapi di handap -18 ℃. Entong refreeze saatos cair
  • Tempat Asalna: Cina
  • Mérek: ODM & OEM
  • Jenis: Jajanan Sayuran
  • Warna: Koneng
  • Ukuran paking: 15G * 60PCS * 10BOXES / CTN; 20G * 40PCS * 10BOXES / CTN jeung sajabana
  • Bahan utama: Tepung gandum, kol, wortel, kacang héjo, bawang, bihun jeung sajabana
  • Metode masak: Goreng dina 175-180 ℃ dugi ka emas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Waktos prosés:

    Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH
    Est. Waktos (dinten) 21 HARI 21HARI
    Min.Order 20'RF

    Bahan:

    Pastry: tipung, cai, uyah

    Ngeusian kolkacang hejowortelbihuncurd buncisBawangaci ubiminyak adunMinyak wijenJamurgulaSambel kécapuyahbubuk lada beljahébawang bodascai

    Indéks indrawi

    Fisik:

    Résidu non péstisida, non logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng produk béas

    Mikrobiologis

    Panonpoé baktéri.CFU / g100000

    Baktéri ColiformCFU / g100

    Staphylococcus aureusCFU / g1000

    SalmonellaCFU / g0 / 25g

    Pakét

    Bahan bungkusPilem plastik transparan + kotak batin warna + karton kartu sapi

    Pedaran:

    Gulungan cinyusu, disebut ogé jajan spring. Éta mangrupikeun kadaharan tradisional pésta masarakat Cina. Tapi ogé populér di sakumna dunya. Roll spring urang parantos ngekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Basis produksi utama kami, khusus dina produksi sababaraha spésifikasi sareng rasa tina spring roll beku, produk diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Australia sareng nagara-nagara sanés. Pabrik ngagaduhan panilitian produk anu kuat sareng pamekaran sareng kamampuan deteksi, situs produksi lengkep sareng rapih sareng alat produksi semi-otomatis. Éta nyoko kana alat-alat pembekuan gancang-hélik utama mainstream pikeun ngalaksanakeun pembekuan gancang produk, sareng nganggo mesin X-ray sareng detektor logam kanggo deteksi dobel.

    Kami ogé ngekspor kadaharan kaléng, tuang garing sareng seger, pangan asinan, buah sareng sayuran beku, produk akuatik beku sareng permén jsb

    Ruang Produksi

    jryj
    jytj (3)
    jytj (1)
    Frozen money Bag (5)
    jytj (2)
    Frozen money Bag (7)

    Sértipikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT: Kamar 2102, gedong 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu East Road, Longwen District, Zhangzhou City, Fujian Propinsi, Cina

    TEL: + 86-596-6527778; + 86-13606970233; + 86-13599686778

    E-MAIL: cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat: cathy6527778


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali