lumpia beku

Katerangan pondok:


  • Jenis produk:Dahareun
  • Gaya:beku
  • Beurat (g):15g / 25g / 42g / 50g / 80g
  • rasa:Asin, lada
  • Sertifikasi:BRC, IFS, HALAL
  • Cocog jeung umur:Dewasa, Barudak, Orok, Sepuh
  • bungkusan:Kotak atawa Kantong
  • Kahirupan rak:24 Bulan
  • Panyimpenan & Penanganan:Tetep forzen.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing
  • Tempat Asal:Cina
  • merek:ODM & OEM
  • Tipe:Snacks Sayuran
  • warna:Koneng
  • Ukuran bungkusan:15G * 60PCS * 10BOXES / CTN; 20G * 40PCS * 10BOXES / CTN jeung saterusna
  • Bahan utama:Tipung gandum, kol, wortel, kacang hejo, bawang, bihun jeung sajabana
  • Métode masak:Goreng dina 175-180 ℃ nepi ka emas
  • Rincian produk

    Tag produk

    Waktos prosés:

    Jumlah (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH
    Est.Waktu (dinten) 21 POÉ 21 POÉ
    Min.Pesanan 20' RF

    bahan:

    Pastry: tipung, cai, uyah

    Ngeusian:kol,kacang héjo,wortel,bihun,kacang buncis,Bawang,aci ubi jalar,nyampur minyak,minyak wijen,Jamur,gula,Kecap,uyah,bubuk cabé,jahé,bawang bodas,cai

    Indéks indrawi

    fisik:

    Résidu non péstisida, non logam beurat.Timbal: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng produk béas

    Mikrobiologi:

    Panonpoé Baktéri.(CFU/g)≤100000

    Baktéri coliform(CFU/g)≤100

    Staphylococcus aureus(CFU/g)≤1000

    Salmonella(CFU/g):0/25g

    Bungkusan:

    Bahan bungkusan:Film palastik transparan + kotak jero warna + karton kartu sapi

    Katerangan:

    Spring rolls, disebut oge spring cake. Ieu kadaharan tradisional festival rahayat Cina. Tapi ogé populér di sakuliah dunya.Spring roll urang kungsi diékspor badag ka Jerman, Perancis, Swédia, Australia, Walanda jeung saterusna.Basis produksi utama kami, khusus dina produksi rupa-rupa spésifikasi sareng rasa tina spring roll beku, produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Australia sareng nagara-nagara sanés.Pabrik gaduh panalungtikan produk anu kuat sareng pamekaran sareng kamampuan deteksi, situs produksi lengkep sareng rapih sareng alat produksi semi-otomatis.Ieu adopts mainstream ganda-helix parabot gancang-katirisan pikeun ngalaksanakeun katirisan gancang produk, sarta ngagunakeun mesin X-ray jeung detektor logam pikeun deteksi ganda.

    Urang ogé ékspor pangan kaléng, pangan garing sarta seger, pangan acar, bungbuahan sarta sayuran beku, produk akuatik beku sarta candies jsb

    Ruang Produksi

    jryj
    jytj (3)
    jytj (1)
    Frozen money Bag (5)
    jytj (2)
    Frozen money Bag (7)

    Sertifikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT:Kamar 2102, wangunan 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu Jalan Wétan, Kacamatan Longwen, Kota Zhangzhou, Propinsi Fujian, Cina

    TELEPON:+86-596-6527778;+86-13606970233;+86-13599686778

    E-MAIL:cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat:cathy6527778


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali