Sayuran Beku Jeung Buah

  • FROZEN MIXED BERRES

    Frozen campur BERRES

    IQF FROZEN MIXED BERRIES Ngaran Produk IQF Frozen mixed berries Bahan-bahan Strawberry,blueberry,blackberry,raspberry Bentuk Potongan-potongan gratis Paket Luar: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs;1kgs;500g atanapi numutkeun sarat palanggan MQQ Bisa dicampurkeun sareng produk beku anu sanés. Rasa has tina campuran berries, tanpa aya rasa kaluar.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, Kahirupan Rak ISO 24 BULAN C...
  • Frozen Sweet Pepper

    Lada amis beku

    Iqf Beku Beureum / Héjo / Konéng Lada Produk Ngaran IQF Beku Lada Ukuran Dadu : 10*10mmSliced:3-5mm,5-7mm,6-8mm.length: Panjang Alami Bentuk Slice;Diced Paket Luar Paket: 10kg kartonInner pakét:1kg, 2.5kg bungkusan konsumen atanapi sakumaha sarat anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Suplai Periode Sadaya taun sabudeureun Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Waktu Pangiriman Ngeunaan 21days sanggeus dikonfirmasi pesenan.Émbaran séjén 1) Cl...
  • Frozen Cauliflower

    Kembang engkol beku

    Iqf beku sayur kembang engkol / beku bodas kembang engkol Ngaran Produk IQF beku Kembang engkol Ukuran tingal komentar.Bentuk bebas ngalir-potongan Paket Paket Luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, 2.5kg bungkusan konsumén atawa salaku sarat Anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has kembang engkol, tanpa kaluar-rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Kahirupan Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi, Fu...
  • Frozen Green Edamame Beans

    Kacang Edamame Héjo beku

    Kacang Edamame beku Iqf Ngaran Produk Kacang edamame beku IQF Kode HS 710809090 Ukuran 150-165pcs / 500g Bentuk Gandum Paket Paket Luar: karton 10kg Paket Batin: 1kg, 2.5kg bungkusan konsumen atanapi sakumaha sarat anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku lianna. Rasa has kacang edamame, tanpa rasa kaluar.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Kahirupan Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi, fungisida, logam, radioac...
  • Frozen Green Edamame Beans Kernel

    Beku Green Edamame Kacang Kernel

    Iqf Beku Edamame Kacang Kernel Ngaran Produk IQF Beku edamame Kacang KERNEL HS Code 710809090 Ukuran 150-165pcs / 500g Bentuk Gandum Paket Paket Luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg,2.5kg bungkusan konsumen atanapi sakumaha sarat anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku lianna. Rasa has kacang edamame, tanpa rasa kaluar.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Umur Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi, fungisida, kuring ...
  • Frozen Mixed Vegetables

    Sayuran campuran beku

    Sayuran Campuran Beku Iqf Nami Produk Sayuran Campuran Beku IQF Ukuran 2-4 arah Bentuk Potongan bebas ngalir Paket - Bungkusan massal: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg/karton - Bungkusan ritel: 1lb, 8oz,16oz, 1kg/bag MQ, 500g MQ bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, Kahirupan Rak ISO 24BULAN Péstisida Kontaminasi, fungisida, logam, radioaktivitas, ac...
  • Frozen Onion

    Bawang beku

    Iqf Beku Bawang Diiris Sareng Diced Ngaran Produk IQF Beku Bawang Diiris sareng Diced Ukuran Dipotong: 3-5mm; 5-7mm; 6-8mm; 8-10mm, Panjang: Panjang Alam > 2cmDiced: 5*5*5mm;10*10* 10mm atanapi sakumaha sarat.Bentuk Slice;Pakét Diced Paket Luar: 10kg cartonPakét jero: 1kg,2.5kg bungkusan konsumen atanapi sakumaha sarat anjeun.QTY.20-25T / 40'RF wadahna, tapi kudu nurutkeun pakét béda.Panyimpenan -18 ℃ Periode Pasokan Sadaya taun sakitar Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, Kahirupan Rak ISO 24 BULAN...
  • Frozen Broccoli

    Brokoli beku

    Iqf beku brokoli Ngaran Produk IQF beku brokoli Ukuran Diaméterna: 2-4cm, 3-5cm, 4-6cm Bentuk Free ngalir-potongan Paket bungkusan luar: 10kg karton pakét Batin: 1kg,2.5kg bungkusan konsumén atawa salaku sarat Anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has brokoli, tanpa kaluar-rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Kahirupan Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi, fungisida, logam, radioaktivitas, accor...
  • Frozen Carrot

    Wortel beku

    Wortel Sayur Beku Iqf/Wortel Beku Diiris/Wortel Beku Diced Ngaran Produk IQF Beku Wortel Ukuran Diced:10*10mm Strip: 5*5*panjang alam(>=2cm), 4*4*panjangna alami(>=2cm) atawa sakumaha sarat anjeun.Lemes Slice: diaméterna: 20-40mm, 30-50mm;Ketebalan: 5-7mm, 6-8mm jsb Crinkle Slice: Diam.: 20-40mm, 30-50mm,;Ketebalan: 5-7mm, 6-8mm jsb Bentuk Slice;Pakét Diced Luar pakét: 10kg karton pakét Batin:1kg,2.5kg packing konsumén atawa salaku sarat Anjeun.MQQ Bisa dicampurkeun ...
  • Frozen Straw Berry

    Jarami beku Berry

    Iqf beku Strawberry Ngaran Produk IQF beku strawberry Ukuran sakabeh: 15-25mm, 25-35mm, 35mm up.Nyiksikan: Ketebalan: 10mm, 12mm atanapi sakumaha sarat anjeun Bentuk Free ngalir-potongan Paket Luar bungkusan: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs kantong PE biru, 5kg, 1kg kantong konsumen atawa nurutkeun sarat customer urang MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has tina campuran sayuran, tanpa aya rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HAC...
  • Frozen Yellow Peach

    Peach Konéng beku

    Iqf Frozen Yellow Peach Product Name IQF Frozen Yellow Peach Ukuran Salaku Sarat Anjeun Bentuk Halves, Slice Paket Luar Paket: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs biru kantong PE, 5kg, 1kg kantong konsumen atawa nurutkeun sarat customer urang MQQ Bisa dicampurkeun jeung produk beku séjén Rasa has tina campuran sayuran, tanpa aya rasa.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP,FDA,BRC,KOSHER,ISO Umur Rak 24BULAN Péstisida Kontaminasi...