Sayuran beku

  • Frozen Sweet Pepper

    Lada Amis Beku

    Iqf Frozen Beureum / Héjo / Konéng Lada Ngaran Produk IQF Beku PEPPER Ukuran Dicisik: 10 * 10mmDipisih: 3-5mm, 5-7mm, 6-8mm. Panjangna: Panjang alami Bentuk Irisan; Dadu Paket Paket luar: 10kg karton Paket batin: 1kg Bungkus konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Nyayogikeun Periode Sadayana sataun sakitar Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Waktu pangiriman Kira-kira 21 dinten saatos dikonfirmasi urutanana. Inpormasi sanésna 1) Cl ...
  • Frozen Onion

    Bawang Beku

    Iqf Bawang Beku Diiris Sareng Bérés Ngaran Produk IQF Bawang Beku Diiris sareng Dadu Ukuran diiris: 3-5mm; 5-7mm; 6-8mm; 8-10mm, Panjang: Panjang alami> 2cmDice: 5 * 5 * 5mm; 10 * 10 * 10mm atanapi sakumaha sarat. Wangun Irisan; Paket Dicét Paket luar: 10kg kartonInner pack: 1kg, 2.5kg kemasan konsumen atanapi salaku sarat anjeun. QTY. 20-25T / 40'RF wadahna, tapi kedah numutkeun bungkusan anu béda. Panyimpenan -18 ℃ Nyayogikeun Periode Sadaya taun sakitar bijil HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONT ...
  • Frozen Broccoli

    Brokoli beku

    Iqf Beku Brokoli Ngaran Produk IQF Brokoli Beku Ukuran Dia: 2-4cm, 3-5cm, 4-6cm Bentuk Gratis-potongan Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos biasa tina brokoli, tanpa rasa-rasa. Bahan luar negeri Teu aya Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, metal, radioactivity, accor ...
  • Frozen Carrot

    Wortel beku

    Iqf Wortel Sayuran Beku / Wortel Bekas Diiris / Wortel Beku Dicampur Ngaran Produk IQF Wortel Ukuran Wortel Dicir: 10 * 10mm Jalur: 5 * 5 * panjang alami (> = 2cm), 4 * 4 * panjang alami (> = 2cm) atanapi sakumaha sarat anjeun. Nyiksikan lemes: Diam .: 20-40mm, 30-50mm; Kandel: 5-7mm, 6-8mm jsb Crinkle Slice: Diam .: 20-40mm, 30-50mm ,; Kandel: 5-7mm, 6-8mm sareng sajabina Bentuk; Dadu Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur ...
  • Frozen Cauliflower

    Kembang engkol beku

    Iqf kembang beku sayur kembang engkol / beku kembang engkol bodas Ngaran Produk IQF beku kembang kol engkol Ukuran tingal koméntar. Bentuk Gratis ngalir-potongan Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tina kembang engkol, tanpa rasa-rasa. Bahan luar negeri Teu ayana Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fu ...
  • Frozen Green Edamame Beans

    Kacang Éjo Edamame beku

    Iqf Beku Edamame Kacang Ngaran Produk IQF beku edamame kacang HS Code 710809090 Ukuran 150-165pcs / 500g Bentuk Gandum Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, 2.5kg bungkus konsumén atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tipis tina kacang edamame, tanpa raos. Bahan luar negeri Teu ayana Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, metal, radioac ...
  • Frozen Green Edamame Beans Kernel

    Beku Edamame Héjo Beku Kernel

    Iqf Frozen Edamame Beans Kernel Product Name IQF Frozen edamame beans KERNEL HS Code 710809090 Size 150-165pcs / 500g Shape Grain Package Paket luar: 10kg karton Inner package: 1kg, 2.5kg consumer packing atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tipis tina kacang edamame, tanpa raos. Bahan luar negeri Teu aya Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, me ...
  • Frozen Mixed Vegetables

    Sayuran Campuran beku

    Iqf Sayuran Campuran beku Ngaran Produk IQF Frozen Campuran Sayuran Ukuran 2-4ways Wangun Gratis-potongan Paket - Bulk pack: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg / karton - Retail Retail: 1lb, 8oz, 16oz, 500g, 1kg / bag MQQ Can dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa anu has tina sayuran campuran, tanpa raos-raos. Bahan luar negeri Teu aya Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, metal, radioactivity, ac ...