Warta

  • Pos waktos: Dec-03-2020

    Salaku kadaharan kaléng, seueur jalma ngémutan bahan pengawet, bahan bulukan, bahan sésa ... Nya, henteu salah ieu leres. Katingali opat mitos ngeunaan kadaharan kaléng Mitos 1: Kaléng tiasa salami hiji atanapi dua taun. Kumaha carana aranjeunna tiasa bébas pengawet Nyatana, pengawet mangrupikeun salah sahiji ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-03-2020

    Dina taun 1950an sareng 1960an, aya alat-alat pangolah sapertos pengalengan, pembotolan sareng pengalengan plastik, sareng macem-macem akuatik kaleng sareng kadaharan ti laut ogé ningkat. Kusabab réformasi sareng dibuka dina taun 1980an, produk akuatik kaléng parantos lebet dina jaman pangwangunan énggal sareng dijual saé di bumi ...Maca deui »

  • The Origin of Spring Roll
    Pos waktos: Dec-03-2020

    Gulungan cinyusu mangrupikeun tradisi populér di Cina. Eusian ku adonan ipis, gulung panjang pasagi, ngagoreng minyak dugi ka réngsé. Éta warnana emas sareng garing kanggo didahar. Khususna pikeun cinyusu, seueur jalma resep ngaraosan tuangeun ieu, sareng biasa ngahibur babaturan sareng baraya, ngabagéakeun arti tina Taun Anyar ...Maca deui »