Warta

  • waktos pos: May-19-2022

    Kiwari, pausahaan organizes tanaga relevan pikeun diajar di pabrik spring roll mariksa kualitas produk.Dina raraga nyadiakeun customer kalawan layanan alus sarta kualitas pangalusna, parusahaan rutin organizes karyawan diajar di pabrik.Ngartos prosés produksi anu aya hubunganana sareng kontrol ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-28-2022

    Anyar-anyar ieu, ékonomi dunya aya dina kaributan kusabab perang Rusia-Ukraina sareng pandémik COVID-19 anu parah.Énergi jeung gandum harga turun naek wildly, mangaruhan ranté suplai dunya sarta biaya ngahasilkeun sagala rupa barang (kayaning spring roll beku, mie samosa jeung saterusna ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-28-2022

    Anyar-anyar ieu, ékonomi dunya aya dina kaributan kusabab perang Rusia-Ukraina sareng pandémik COVID-19 anu parah.Énergi jeung gandum harga turun naek wildly, mangaruhan ranté suplai dunya sarta biaya ngahasilkeun sagala rupa barang (kayaning spring roll beku, mie samosa jeung saterusna ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-28-2022

    Anyar-anyar ieu, ékonomi dunya aya dina kaributan kusabab perang Rusia-Ukraina sareng pandémik COVID-19 anu parah.Énergi jeung gandum harga turun naek wildly, mangaruhan ranté suplai dunya sarta biaya ngahasilkeun sagala rupa barang (kayaning spring roll beku, mie samosa jeung saterusna ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-19-2021

    Dina sababaraha poé, anjeun bakal getol nyiapkeun salametan hébat, tapi dina poé séjén, anjeun bakal boga saeutik motivasi nyieun kacang japati basajan.Biasana, peuting dal chawal ieu digawé beurang peuting.Saatos sadinten damel, urang leres-leres henteu gaduh kamewahan milih antara tuangeun sederhana atanapi delic...Maca deui»

  • waktos pos: Jul-28-2021

    Usum produksi pucuk awi kaléng geus dimimitian di Propinsi Fujian, Cina, jeung usum puncak bahan baku datang pas.Pucuk awi kaléng anu diproduksi di propinsi Fujian warnana koneng ngora sareng dagingna seger sareng lembut.Bisa dipaké jeung bahan séjén pikeun sop pindang, ho...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-06-2021

    Dina tanggal 24 Maret 12% tina perdagangan internasional di dunya diblokir nalika EVERGREEN LINE –Nama:Ci Panjang, kandas di Terusan Suez. Teu kaétang kapal kargo ka Éropa, Amérika jeung Asia geus dieureunkeun deukeut Terusan Suez.1. Salila dua minggu pondok tina kapal nyalametkeun, ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-16-2021

    Lauk kaléng mangrupikeun jinis produk kaléng siap tuang anu didamel tina lauk seger atanapi beku saatos ngolah, Pangaléngan, nambihan bumbu, sealing sareng sterilisasi. Numutkeun metode pangolahan anu béda, lauk kaléng tiasa dibagi kana braised dina kecap, saos tomat. , Jum seger...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-09-2021

    Kusabab dampak COVID-19 di sakumna dunya, sajumlah ageung pesenan dialihkeun ka China. Hal ieu nyababkeun kabinét ngagantung tibalik. Jauh langkung seueur kabinét anu kaluar tibatan anu asup. Ieu janten anu gaduh kapal kedah kosong wadahna. rapat angkutan.Ieu ampir ningkatkeun biaya ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-05-2021

    Dina prosés ngawaskeun produk, perusahaan urang ngagaduhan sarat titik kontrol, unggal supplier kedah ngeusian celah antara produk sareng panto wadahna nganggo gelembung Mats saatos produk dimuat, ku kituna pikeun mastikeun yén produk henteu gerak teuing salami transportasi, nyegah t ...Maca deui»

  • waktos pos: Dec-03-2020

    Salaku kadaharan kaléng, loba jalma mikir ngeunaan pengawet, bahan bulukan, bahan sésa…Muhun, ieu teu bener. Hayu urang nempo opat mitos ngeunaan dahareun kaléng.Mitos 1 :Kalengan tiasa salami hiji atanapi dua taun.Kumaha aranjeunna tiasa bebas pengawet Nyatana, pengawet mangrupikeun salah sahiji ...Maca deui»

  • waktos pos: Dec-03-2020

    Dina taun 1950-an jeung 1960-an, aya alat-alat ngolah kayaning Pangaléngan, bottling jeung Pangaléngan plastik, sarta rupa-rupa kaléng akuatik jeung kadaharan ti laut ogé ngaronjat. Ti reformasi jeung muka nepi di 1980s, produk kaléng akuatik geus asup ka jaman anyar pangwangunan. sareng dijual saé di bumi ...Maca deui»

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2