Produk

  • Frozen Rice

    Béas beku

    Pilih bahan baku kalayan kualifikasi ékspor, bahan nyata, henteu nambihan MSG, pigmén, jsb.Gampang dianggo sareng dioperasikeun;Lamun gelombang mikro, operasi basajan.Panyimpen beku, kalayan buah seger, sayuran sareng lauk, pikeun masihan anjeun gizi anu saimbang.
  • FROZEN NOODLES WITH SAUCE

    Mie beku jeung saos

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • FROZEN NOODLES SOUP WITH SEAFOOD

    Sup mie beku jeung seafood

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kali sarta kabiasaan hirup Robah, dining geus dirobah jadi leuwih merenah tur rupa-rupa bentuk kadaharan genah beku kana .Dina urutan prioritas tur diversify,Gampang dahar, gelar réduksi rasa tinggi.Janten sup mi beku kami sareng kadaharan laut mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Anjeun ngan micromave salila kira 2 Mintues mangka anjeun bisa ngarasakeun diri.
  • Canned cocktail fruits/Mixed frutis in syrup

    buah cocktail canned / Campur frutis dina sirop

    Gaya Anyar Penjualan Panas Buah Koktail Kaleng dina Sirop Rincian Produksi: Katerangan Bungkusan NW/DW Karton/20'FCL Buah Koktail Kaleng 227gx48tins/ctn 227g/140g 1500 425gx24tins/ctn 425g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g 1750g/250g ctn 3000g/1800g 1008 Produk urang ngajual ka Éropa, AS, Kanada,, Rusia jeung Asia Tenggara, Afrika jsb.
  • Egg noodles

    Mie endog

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi.Rasa Rasa rada asin Tujuan Ieu mie endog rasa complements loba masakan Asia kaasup ngagolakkeun jeung aduk-ngagoreng.Mibanda bau endog.Bahan Tipung gandum, bubuk endog, cai, uyah Saran Penyajian Dijieun tina pilihan kualitas tipung unggul kualitasna, ngeunah jeung bergizi luhur. Lamun dicokot, mimitina diperlukeun tumis bahan nepi ka asak.Tambahkeun bumbu jeung sababaraha sop lajeng nempatkeun dina mie, ngagoreng sareng masak sadayana salami 2-3 mil ...
  • Frozen vegetable spring roll

    Sayuran beku spring roll

    Sayur Spring Rolls mangrupakeun salah sahiji snacks dahareun ciri di Cina.Sacara umum, lumpia didahar salami istilah surya sapertos mimiti Spring sareng Spring Equinox.Ayeuna spring roll sayur beku pohara populér di luar negeri.Nu diékspor téh kacida gedéna.Spring roll geus jadi kadaharan utama.
  • Canned  bamboo shoot 18L

    Pucuk awi kaleng 18L

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan 18L Canned Bambu Pucuk sliced ​​/ strips / sakabeh / dadu Ngaran Produk pucuk awi kaleng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, nyiksikan, strips, sakabeh Aditif Pangan Henteu aya aditif sareng pelestarian Usum Produksi Juli-Oktober Paket 1x18L Sertipikat IFS, ISO, BRC, HACCP, FDA, KOSHER Umur Rak...
  • FROZEN MIXED BERRES

    Frozen campur BERRES

    IQF FROZEN MIXED BERRIES Ngaran Produk IQF Frozen mixed berries Bahan-bahan Strawberry,blueberry,blackberry,raspberry Bentuk Potongan-potongan gratis Paket Luar: 10kgs karton Paket Batin: 10kgs;1kgs;500g atanapi numutkeun sarat palanggan MQQ Bisa dicampurkeun sareng produk beku anu sanés. Rasa has tina campuran berries, tanpa aya rasa kaluar.Bahan Asing Non-Eksistensi Panyimpenan -18 ℃ Sertipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, Kahirupan Rak ISO 24 BULAN C...
  • Canned baby corn

    Jagung orok kaléng

    Jinis produk: Dahareun CANNED Gaya: Babycorn Processing Tipe: Cai Net.Beurat: 425G / 2840G Wangun: sakabeh/potongan Warna: konéng lampu Rasa: Manis Lezat Processing: Suhu High Sértifikasi Sterilization: IFS, ISO, BRC, HALAL Cocog jeung umur: Dewasa, Barudak ,Kolot-kolot Bungkusan :Kaleng (Kaleng) Kahirupan Rak: 36 Bulan Panyimpenan: di tempat garing tiis.Tempat Asal: Cina Brand: ODM & OEM Bahan utama: orok jagong, cai Lead waktos: Ngeunaan 21days.Katerangan: Gaya Anyar...
  • Canned mushroom sliced/P&S/whloe

    suung kaléng sliced ​​/ P&S / whloe

    Ukuran bungkusan: Ngaran barang NWDW Spésifikasi.Qty./20'gp (CTNS) supa partiked ngalir / P & S / sadayana 184G 110g 20tins / CTN 980G 490g 480G 480G 460g 480G 460G 480G 460G 460G 460G 480G 460G 480G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 460G 480 CTN 1750 2840G 1800G 6TINS/CTN 1008 Katerangan: Gaya Anyar Panas jual Pamotongan jamur kaléng diiris/p&s/sakabeh Ngaran Produk Jamur kaleng diiris/p&s/sakabeh Bahan Jamur seger, cai, uyah Bentuk keureutan,p&s...
  • Product Detail: Frozen tempura shrimp

    Rincian Produk: Udang tempura beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Udang
    Jumlah modél 25g / 50g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM
  • Product Detail: Frozen bread squid ring

    Rincian produk: cingcin cumi roti beku

    Jenis produk: Dahareun
    Gaya: Cumi-cumi
    Nomer modél 25g
    Rasa: Asin
    Fitur: Lemah Lemak, Alam, Bergizi
    Sertifikasi: BRC, HACCP, ISO,
    Bungkusan: Pack vakum
    Warna: Konéng Lampu
    Pamakéan: Dahareun gancang
    Panyimpenan & Penanganan: Tetep beku.Nyimpen dina atawa handap -18 ℃. Ulah refreeze sanggeus thawing.
    Tempat Asal: Cina
    Merk: ODM & OEM