Produk

  • Canned  bamboo shoot 18L

    Bambu kaléng némbak 18L

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Canned bamboo shoot sliced

    Tembakan awi kaléng diiris

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Bambu Kaléng diiris / strips / sakabeh Ngaran Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ti ...
  • Canned bamboo shoot strips

    Jalur némbak awi kaléng

    Ukuran paking: Nami Barang NWDW Spesifikasina. QTY./20'GP (CTNS) Kaléng sayuran campuran 227G 141G 24TINS / CTN 1930 567G 340G 24TINS / CTN 1850 850G 460G 12TINS / CTNS 1800 2950G 1800G 6TINS / CTN 1008 Bahan utama: némbak awi, cai, asam sitrat Waktos waktos: Perkawis 21 dinten. Pedaran: Gaya Anyar Jual Panas Pepelakan Potongan Potongan Bambu Kaléng / diiris / sadayana Nama Produk pucuk awi kaléng dina cai Bahan Pucuk awi seger, cai, asam sitrat Bentuk dadu, irisan, strip, satengah potongan, ...
  • Frozen Sweet Pepper

    Lada Amis Beku

    Iqf Frozen Beureum / Héjo / Konéng Lada Ngaran Produk IQF Beku PEPPER Ukuran Dicisik: 10 * 10mmDipisih: 3-5mm, 5-7mm, 6-8mm. Panjangna: Panjang alami Bentuk Irisan; Dadu Paket Paket luar: 10kg karton Paket batin: 1kg Bungkus konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Nyayogikeun Periode Sadayana sataun sakitar Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Waktu kiriman Ngeunaan 21 dinten saatos dikonfirmasi urutanna. Inpormasi sanésna 1) Cl ...
  • Quick cooking noodles

    Mie masak gancang

    Warna Rasa anu saé, beunghar gizi. Rasa Rasa anu rada asin Tujuanana mi masak gancang ieu raos ngalengkepan seueur asakan Asia kalebet ngagolak sareng ngagoreng. Bahan Tepung gandum, cai, uyah Saran Ngalarapkeun Dijieunna tina kualitas tipung tipung anu kualitasna hadé, lezat sareng seueur ngandung gisi. Nalika dicandak, mimitina diperyogikeun tumis bahan-bahan dugi ka asak na. Tambihkeun bumbu sareng sababaraha sup teras tempatna di mi, ngagoreng sareng masak sadayana kanggo 2-3minutes teras dilayanan. N ...
  • Dried Bean Stick/Dried Bean Curd

    Tongkat Kacang Garing / Kari Kacang Garing

    Tongkat tahu produk kacang iteuk kacang garing Naon ari dadih kacang? Tongkat curd kacang mangrupikeun produk pangan anu didamel tina kécap. Éta ogé disebat salaku Tongkat Tahu, Kulit Tahu, Yuba, Fuzhu, Bean Curd Stick, sareng sajabana. Hal ieu seueur dianggo dina asakan Cina & Jepang. Éta pinuh ku seungit kacang sareng ngandung protéin sareng bahan bergizi anu sanés, sapertos kalsium, beusi. Éta ogé henteu nganggo koléstérol. Spésifikasi Item Bean curd stick, Fuzhu, Yuba, Bean curd Color & Luster Pale Yellow Konéng sareng l alami ...
  • Frozen Onion

    Bawang Beku

    Iqf Bawang Beku Diiris Sareng Bérés Ngaran Produk IQF Bawang Beku Diiris sareng Dadu Ukuran diiris: 3-5mm; 5-7mm; 6-8mm; 8-10mm, Panjang: Panjang alami> 2cmDice: 5 * 5 * 5mm; 10 * 10 * 10mm atanapi sakumaha sarat. Wangun Irisan; Paket Dicét Paket luar: 10kg kartonInner pack: 1kg, 2.5kg kemasan konsumen atanapi salaku sarat anjeun. QTY. 20-25T / 40'RF wadahna, tapi kedah numutkeun bungkusan anu béda. Panyimpenan -18 ℃ Nyayogikeun Periode Sadaya taun sakitar bijil HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONT ...
  • Frozen Broccoli

    Brokoli beku

    Iqf Beku Brokoli Ngaran Produk IQF Brokoli Beku Ukuran Dia: 2-4cm, 3-5cm, 4-6cm Bentuk Gratis-potongan Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos biasa tina brokoli, tanpa rasa-rasa. Bahan luar negeri Teu aya Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, metal, radioactivity, accor ...
  • Frozen Carrot

    Wortel beku

    Iqf Wortel Sayuran Beku / Wortel Bekas Diiris / Wortel Beku Dicampur Ngaran Produk IQF Wortel Ukuran Wortel Dicir: 10 * 10mm Jalur: 5 * 5 * panjang alami (> = 2cm), 4 * 4 * panjang alami (> = 2cm) atanapi sakumaha sarat anjeun. Nyiksikan lemes: Diam .: 20-40mm, 30-50mm; Kandel: 5-7mm, 6-8mm jsb Crinkle Slice: Diam .: 20-40mm, 30-50mm ,; Kandel: 5-7mm, 6-8mm sareng sajabina Bentuk; Dadu Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur ...
  • Frozen Cauliflower

    Kembang engkol beku

    Iqf kembang beku sayur kembang engkol / beku kembang engkol bodas Ngaran Produk IQF beku kembang kol engkol Ukuran tingal koméntar. Bentuk Gratis ngalir-potongan Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, kemasan konsumen 2.5kg atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tina kembang engkol, tanpa rasa-rasa. Bahan luar negeri Teu ayana Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fu ...
  • Frozen Green Edamame Beans

    Kacang Éjo Edamame beku

    Iqf Beku Edamame Kacang Ngaran Produk IQF beku edamame kacang HS Code 710809090 Ukuran 150-165pcs / 500g Bentuk Gandum Paket Paket luar: 10kg karton Paket Batin: 1kg, 2.5kg bungkus konsumén atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tipis tina kacang edamame, tanpa raos. Bahan luar negeri Teu ayana Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, metal, radioac ...
  • Frozen Green Edamame Beans Kernel

    Beku Edamame Héjo Beku Kernel

    Iqf Frozen Edamame Beans Kernel Product Name IQF Frozen edamame beans KERNEL HS Code 710809090 Size 150-165pcs / 500g Shape Grain Package Paket luar: 10kg karton Inner package: 1kg, 2.5kg consumer packing atanapi salaku sarat anjeun. MQQ Tiasa dicampur sareng produk beku anu sanés Rasa Raos tipis tina kacang edamame, tanpa raos. Bahan luar negeri Teu aya Panyimpenan -18 ℃ Sértipikat HACCP, FDA, BRC, KOSHER, ISO Shelf Life 24MONTHS Contamination Pesticides, fungicides, me ...
12345 Teras> >> Halaman 1/5