Roll Spring

  • Frozen spring roll

    Gulung spring beku

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Pre-fried Spring roll

    Gulung Spring Pra-goreng Beku

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Samosa/Frozen Curry Trigon

    Samosa beku / Frozen Curry Trigon

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kentang, kacang héjo, wortel , bihun , Bawang bombay , minyak adun , Minyak wijen , Suung, gula, uyah , bel lada bubuk jahe , bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu Non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tepung sareng produk béas Mikrobiologis : Bakteri S ...
  • Frozen Sesame Ball

    Bola wijen beku

    Anjog waktos: Sakitar 21 dinten saatos disatujuan bungkusan na. Indéks Sensori Fisik: résidu Non péstisida, non logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tepung sareng produk béas Mikrobiologis : Sun Bakteri. (CFU / g) ≤100000 Bakteri coliform (CFU / g) ≤100 Staphylococcus aureus (CFU / g) ≤1000 Salmonella (CFU / g) : 0 / 25g Paket : Bahan bungkus : Baki + kantong PE + karton kartu sapi Pedaran: Bola wijén raoseun amis sareng ngagaduhan aroma anu unik tina séam ...
  • Sesame prawn

    Udang wijén

    INFORMASI NUTRISI: Ngawula Wijaksana Wéb per bungkus: 6 Ukuran porsi (rata-rata): 13,5g Rata-rata Jumlah Per Serve Rata-rata Jumlah Per 100g Énergi 157kJ 1160kJ Protéin 1.7g 12.5g Fat - total - jenuh 1.2g 0.3g 8.9g 2.0g Karbohidrat - total - gula 4.9g 0.7g 36.6g 5.5g Natrium 100mg 744mg Bahan: Roti, némpelkeun lauk, wijén, udang, bawang ,, minyak plam, gula, uyah Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, non logam beurat. Kalungguhan: pamatuhan ...
  • Frozen money Bag

    Duit beku Kantong

    Waktos kalungguhan: Quanity (karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est. Waktos (dinten) 21 Dinten 21DAYS Min. Pesenan 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah ngeusian : kol, kacang héjo, wortel, bihun éngkat curd , Bawang, aci ubi jalar , minyak adun , Minyak wijén , Suung, gula, Kécap, uyah, bubuk cabé bel, jahé, bawang bodas, cai Indéks Sensori Fisik: résidu non péstisida, henteu logam beurat. Anjog: patuh kana ketentuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...