Gulung cinyusu

  • Frozen vegetable spring roll

    Sayuran beku spring roll

    Sayur Spring Rolls mangrupakeun salah sahiji snacks dahareun ciri di Cina.Sacara umum, lumpia didahar salami istilah surya sapertos mimiti Spring sareng Spring Equinox.Ayeuna spring roll sayur beku pohara populér di luar negeri.Nu diékspor téh kacida gedéna.Spring roll geus jadi kadaharan utama.
  • Frozen spring roll

    lumpia beku

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Samosa/Frozen Curry Trigon

    Samosa beku / Trigon Kari beku

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: Pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kentang, kacang héjo, wortel, bihun, bawang bombay, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Timbal: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng produk béas Mikrobiologis: Baktéri S...
  • Frozen Sesame Ball

    Bal wijen beku

    Waktos kalungguhan: Sakitar 21 dinten saatos persetujuan bungkusan.Indéks Indrawi Fisik : Résidu non péstisida, non logam beurat.Timbal: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng produk béas Mikrobiologis: Panonpoé Baktéri.(CFU/g)≤100000 Baktéri Coliform(CFU/g)≤100 Staphylococcus aureus(CFUa1)0 Salmonella (CFU/g):0/25g Paket:Bahan pengepakan:Tang + PE tas + karton kartu sapi Katerangan: Bola wijen rasana amis sareng seungitna seungit...
  • Sesame prawn

    Udang wijen

    INFORMASI NUTRISI: Udang wijen Porsi per pak: 6 Ukuran porsi (rata-rata): 13,5g Rata-rata Kuantitas Per porsi Rata-rata Kuantitas Per 100g Énergi 157kJ 1160kJ Protéin 1.7g 12.5g Lemak - total - jenuh 1.2g2.0.93 Carbog. - gula 4.9g 0.7g 36.6g 5.5g Natrium 100mg 744mg Bahan: Roti, témpél lauk, wijen, udang, bawang, minyak plam, gula, uyah Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, non logam beurat.Pimpinan: patuh...
  • Frozen money Bag

    Kantong duit beku

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...
  • Frozen Pre-fried Spring roll

    Beku Pra-goreng Spring roll

    Waktos kalungguhan: Kuantitas (Karton) 1000CTNS / 20'RF 2450CTNS / 40'RH Est.Time (dinten) 21 DAYS 21DAYS Min.Order 20'RF Bahan: pastry: tipung, cai, uyah Keusikan: kol, kacang héjo, wortel, bihun, buncis, bawang bombay, aci ubi jalar, minyak adun, minyak wijen, suung, gula, kecap, uyah, lada bubuk, jahé, bawang bodas, cai Indéks indrawi Fisik : Résidu non péstisida, logam non beurat.Kalungguhan: patuh kana katangtuan GB2762 kalayan ngeusian (bahan) tipung sareng ...