Kukus Bun

Pedaran pondok:


  • Jenis produk: Tuangeun beku
  • Gaya: Roti uap
  • Beurat (g): 17g
  • Rasa: Asin
  • Sertifikasi: BRC, IFS
  • Cocog pikeun umur: Pas pikeun umur
  • Bungkusan: Kotak atanapi Kantong
  • Hirup rak: 24 Bulan
  • Ingetan: Tetep Beku dina -18⁰C. Entong ngeueuman sakali defrosted
  • Tempat Asalna: Cina
  • Mérek: ODM & OEM
  • Jenis: Sum Sum
  • Warna: warna bodas atanapi sanésna
  • Ukuran paking: 17G * 12PCS * 36BAGS / CTN atanapi sakumaha anu dipénta
  • Bahan utama: Tepung Gandum, gula .....
  • Metode masak: Henteu kedah defrost, kulub cai kana uap 100⁰C sakitar 5mins
  • Waktos prosés: Sakitar 21 dinten saatos disatujuan bungkusan na.
  • Palabuhan ngamuat: Palabuhan Cina.
  • Bahan bungkus: Dulang + kantong PE + karton kartu sapi atanapi sakumaha anu dipénta
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bun kukus anu ngagaduhan seueur jinis. Sapertos susu dikukus roti, bun kentang, bun Walnut, bun manis (kastard sareng coklat), kartun kartun. Kantong karton khusus di kalangan barudak. Penampilan anu réalistis ngajantenkeun anjeun nolak tuang sareng ngadamel sungut anjeun cai .Produk kami parantos diekspor ageung ka Jérman, Perancis, Swédia, Australia, Belanda sareng sajabina. Kami gaduh seueur jinis produk tipung beku: Pangsit: sapertos Prawn Gyoza, Vegetable Gyoza (kol, chive sareng keusikan sanésna), Pangsit lauk mas; Produk kami sadayana lulus mesin sinar-X sareng detektor logam pikeun deteksi dobel.

    Kami ogé ngekspor kadaharan kaléng, tuang garing sareng seger, pangan asinan, buah sareng sayuran beku, produk akuatik beku sareng permén jsb.

    Jenis poto produk:

    jyt (9)
    jyt (1)
    jyt (4)
    htt
    bf
    jyt (8)
    jyt (6)
    jyt (2)

    Sértipikasi

    erg

    Taros Kami

    ALAMAT: Kamar 2102, gedong 35, tianlirenhe, No.8 Xinpu East Road, Longwen District, Zhangzhou City, Fujian Propinsi, Cina

    TEL: + 86-596-6527778; + 86-13606970233; + 86-13599686778

    E-MAIL: cathyyang@gengweitrading.net;ouyang@gengweitrading.net

    Wechat: cathy6527778


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali